Majelis Déwan Sirkuit

Majelis Sirkuit- Déwan - PCBFuture

	
PCBFuture provide circuit board assembly at an affordable price with best quality services.

Kata kunci: rakitan PCB, Majelis PCB SMT, Jasa Turnkey, Déwan circuit board

Pelanggan utama PCBFuture asalna ti pabrik ukuran sedeng dina bidang éléktronika konsumén, produk digital, télékomunikasi nirkabel, manajemén industri sareng otomatisasi, perawatan médis, sareng sanésna basa palanggan padet kami nyayogikeun dorongan anu kuat pikeun pamekaran perusahaan kapayunna.

 

Naha milih jasa circuit-board-assembly kami?

1.Cepat Hurungkeun prototipe sareng produksi massal PCB

Kami didamel di pabrik 1-28layer giliran gancang, prototipe sareng produksi massal PCB presisi tinggi kalayan prinsip "kualitas Pangalusna, harga panghandapna sareng waktos pangiriman panggancangna"

2.Kabisa manufaktur OEM kuat

fasilitas pabrik urang kalebet bengkel bersih sareng opat jalur SMT anu maju. Precision panempatan urang tiasa ngahontal chip + 0.1MM dina bagian sirkuit terintegrasi, anu hartosna urang tiasa ngadamel ampir sadaya jinis sirkuit terintegrasi, sapertos SO, SOP, SOJ, TSOP, TSSOP, QFP sareng BGA. Salaku tambahan, urang tiasa nyayogikeun 0201 chip panempatan liwat-liang perakitan komponén sareng produk-produk pabrikan.

3.Komitmen pikeun ningkatkeun kualitas produk

Kami komitmen pikeun ningkatkeun kualitas PCB. Operasi kami parantos lulus ISO 9001: 2000-Certified, sareng produk kami parantos kéngingkeun tanda CE sareng RoHS. Salaku tambahan, kami ngalamar sertifikasi QS9000, SA8000.
4. Biasana 1 ~ 5 dinten ngan ukur rakitan PCB; 10 ~ 16 dinten kanggo perakitan PCB turnkey.

Urang tiasa nyayogikeun:

1. Pasokan PCB sareng tata perenah

2.Komponén sumber

3.X-ray AOI tés

4. Perakitan produk-akhir

5. Pangujian fungsional

6. Paket sareng jasa logistik & saatos penjualan

7.saka filsafat manufaktur ngaliwatan perakitan PCB, komponén sumber, bubuka produk anyar, pikeun uji PCB, jaminan jaminan sareng perbaikan, sareng logistik.

Sababaraha komponén dasar anu diperyogikeun pikeun sirkuit sirkuit cetak:

Papan sirkuit anu dicitak: Éta mangrupikeun sarat utami tina prosés perakitan.

Komponén éléktronik dasar: Anjeun peryogi sadaya komponén éléktronik sapertos transistor, dioda sareng résistor.

Bahan las: Bahanna kalebet témpél solder, solder bar sareng kawat solder. Anjeun ogé peryogi bal solder sareng solder. Fluks mangrupikeun bahan solder anu penting.

Alat las: Bahan ieu kalebet mesin solder gelombang sareng stasiun solder. Anjeun ogé peryogi sadayana alat SMT sareng THT anu diperyogikeun.

Alat-alat pamariksaan sareng uji: Bahan tés penting pisan pikeun ngariksa kagunaan sareng reliabilitas pakumpulan circuit board.

The Time Lead of PCB assembly:

Waktos kalungguhan gumantung kana urutan. Kalayan sumber sareng pangalaman urang, waktos rakitan biasana antara 24 jam sareng 1 minggu. Waktosna bakal bénten-bénten gumantung kana kompleksitasnarakitan dewan sirkuit dicitak. Desain khusus tiasa nyandak waktos langkung seueur.

Salami mangtaun-taun, PCBFuture parantos ngempelkeun sajumlah ageung manufaktur PCB, Produksi sareng pangalaman debugging, sareng ngandelkeun pangalaman ieu, nyayogikeun lembaga-lembaga riset ilmiah utama sareng konsumén perusahaan ageung sareng sedeng kalayan desain mandeg, las, sareng debugging efisiensi tinggi sareng reliabiliti tinggi papan dicetak multi-lapisan tina sampel dugi ka batch Jenis jasa ieu seueur dianggo di sababaraha industri sapertos komunikasi, aerospace sareng penerbangan, IT, perawatan médis, lingkungan, listrik, sareng alat uji presisi.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.