Kamampuh PCB

Dicetak Circuit Board mangrupikeun landesan produk éléktronik, penting pisan pikeun produk anjeun tiasa ngajalankeun stabil pikeun waktos anu panjang atanapi henteu. Salaku produsén PCB Assembly sareng PCB propésional, PCBFuture nempatkeun nilai anu luhur pikeun kualitas papan sirkuit.

PCBFuture mimitian ti bisnis PCB Fabrication, teras manjangan ka perakitan PCB sareng komponenana sumber jasa, ayeuna parantos janten salah sahiji pabrik perakitan PCB turnkey anu pangsaéna. Kami ngalakukeun seueur usaha pikeun nanem modalkeun alat-alat canggih pikeun téknologi anu langkung saé, sistem internal anu dioptimalkeun pikeun épisiénsi anu langkung saé, nguatkeun tenaga kerja pikeun katerampilan anu langkung saé. 

Prosés Barang Kamampuh prosés
Émbaran basa Kamampuh Produksi Jumlah lapis 1-30 lapisan
Ruku sareng pulas 0,75% standar, 0,5% maju
Min. ukuran PCB réngsé 10 x 10mm (0.4 x 0.4 ")
Max. ukuran PCB réngsé 530 x 1000mm (20.9 x 47.24 ")
Multi-pencét pikeun vias buta / dikubur Siklus multi-pencét≤3 kali
Bérésna kandel papan 0.3 ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Kasabaran ketebalan dewan réngsé +/- 10% standar, +/- 0,1mm maju
Bérés permukaan HASL, Lead gratis HASL, Flash gold, ENIG, Hard gold plating, OSP, Immersion Tin, Immersion silver, jsb
Bérés permukaan selektif ENIG + Ramo emas, Emas flash + Ramo emas
Tipe Bahan FR4, Aluminium, CEM, Rogers, PTFE, Nelco, Polyimide / Polyester, jsb. Ogé tiasa mésér bahan salaku pamundut
Foil tambaga 1 / 3oz ~ 10oz
Jenis prepreg FR4 Prepreg, LD-1080 (HDI) 106, 1080, 2116, 7628, jsb.
Tés dipercaya Kakuatan mesék 7,8N / cm
Kasabaran 94V-0
Kontaminasi ionik ≤1ug / cm²
Min. kandel diéléktrik 0.075mm (3mil)
Kasabaran Impedansi +/- 10%, mnt tiasa ngendalikeun +/- 7%
Lapisan batin & Outer lapisan Gambar Transfer Kamampuh Mesin Mesin Ngosok Kandel bahan: 0.11 ~ 3.2mm (4.33mil ~ 126mil)
Ukuran bahan: mnt. 228 x 228mm (9 x 9 ")
Laminator, Exposer Kandel bahan: 0.11 ~ 6.0mm (4.33 ~ 236mil)
Ukuran bahan: mnt 203 x 203mm (8 x 8 "), maks. 609.6 x 1200mm (24 x 30")
Garis Etched Kandel bahan: 0.11 ~ 6.0mm (4.33mil ~ 236mil)
Ukuran bahan: mnt. 177 x 177mm (7 x 7 ")
Kamampuh prosés lapisan jero Min. garis jero lébar / jarak 0,075 / 0,075mm (3 / 3mil)
Min. jarak ti ujung liang nepi ka konduktif 0.2mm (8mil)
Min. lapisan jero cincin annular 0,1mm (4mil)
Min. clearance isolasi lapisan jero 0.25mm (10mil) standar, 0.2mm (8mil) maju
Min. jarak ti ujung dewan kana konduktif 0.2mm (8mil)
Min. lebar gap antara taneuh tambaga 0.127mm (5mil)
Teu saimbang ketebalan tambaga pikeun inti jero H / 1oz, 1 / 2oz
Max. ketebalan tambaga réngsé 10oz
Lapisan luar Kamampuh prosés Min. garis luar lébar / jarak 0,075 / 0,075mm (3 / 3mil)
Min. ukuran liang pad 0.3mm (12mil)
Kamampuh prosés Max. ukuran tenda slot 5 x 3mm (196.8 x 118mil)
Max. ukuran liang tenda 4.5mm (177.2mil)
Min. tenda lega lahan 0.2mm (8mil)
Min. ring annular 0,1mm (4mil)
Min. Pitch BGA 0,5mm (20mil)
AOI Kamampuh Mesin Orbotech SK-75 AOI Kandel bahan: 0,05 ~ 6.0mm (2 ~ 236.2mil)
Ukuran bahan: maks. 597 ~ 597mm (23.5 x 23.5 ")
Mesin Orbotech Ves Kandel bahan: 0,05 ~ 6.0mm (2 ~ 236.2mil)
Ukuran bahan: maks. 597 ~ 597mm (23.5 x 23.5 ")
Ngebor Kamampuh Mesin Mesin Bor MT-CNC2600 Kandel bahan: 0.11 ~ 6.0mm (4.33 ~ 236mil)
Ukuran bahan: maks. 470 ~ 660mm (18.5 x 26 ")
Min. ukuran bor: 0.2mm (8mil)
Kamampuh prosés Min. ukuran bit bor multi-pencét 0,55mm (21.6mil)
Max. babandingan aspek (ukuran dewan réngsé ukuranana Bor VS) 12:01
Toléransi lokasi liang (dibandingkeun sareng CAD) +/- 3mil
Liang Counterbore PTH & NPTH, Top sudut 130 °, Top diameter <6.3mm
Min. jarak ti ujung liang nepi ka konduktif 0.2mm (8mil)
Max. ukuran bit bor 6.5mm (256mil)
Min. ukuran slot multi-pencét 0.45mm (17.7mil)
Toleransi ukuran liang pikeun pas fit +/- 0.05mm (+/- 2mil)
Min. Kasabaran ukuran slot PTH +/- 0.15mm (+/- 6mil)
Min. Kasabaran ukuran slot NPTH +/- 2mm (+/- 78.7mil)
Min. jarak ti ujung liang kana konduktif (vias Buta) 0.23mm (9mil)
Min. ukuran bor laser 0,1mm (+/- 4mil)
Sudut liang Countersink & Diaméterna Top 82,90,120 °
Prosés baseuh Kamampuh Mesin Jalur plating Panel & Pola Kandel bahan: 0.2 ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 610 x 762mm (24 x 30 ")
Deburring Maching Kandel bahan: 0.2 ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Ukuran bahan: mnt. 203 x 203mm (8 "x 8")
Jalur Desmear Kandel bahan: 0.2mm ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 610 x 762mm (24 x 30 ")
Garis plating timah Kandel bahan: 0.2 ~ 3.2mm (8 ~ 126mil)
Ukuran bahan: maks. 610 x 762mm (24 x 30 ")
Kamampuh prosés Kandel tambaga témbok liang rata-rata 25um (1mil) standar
Bérés ketebalan tambaga ≥18um (0.7mil)
Lebar garis mnt pikeun nyirian etching 0.2mm (8mil))
Max. Beurat tambaga réngsé pikeun lapisan jero & luar 7oz
Ketebalan tambaga béda H / 1oz, 1 / 2oz
Masker Solder & Silkscreen Kamampuh Mesin Mesin Ngosok Kandel bahan: 0,5 ~ 7.0mm (20 ~ 276mil)
Ukuran bahan: mnt. 228 x 228mm (9 x 9 ")
Exposer Kandel bahan: 0.11 ~ 7.0mm (4.3 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 635 x 813mm (25 x 32 ")
Ngembangkeun mesin Kandel bahan: 0.11 ~ 7.0mm (4.3 ~ 276mil)
Ukuran bahan: mnt. 101 x 127mm (4 x 5 ")
Warna Warna topéng solder Héjo, héjo matte, konéng, hideung, biru, beureum, bodas
Warna layar sutra Bodas, konéng, hideung, biru
Kamampuh Topéng Solder Min. muka topéng solder 0.05mm (2mil)
Max. dipasang ku ukuran 0.65mm (25.6mil)
Min. lebar pikeun sinyalna garis ku S / M. 0.05mm (2mil)
Min. legenda topéng solder lébar 0.2mm (8mil) standar, 0.17mm (7mil) maju
Min. ketebalan solder ketebalan 10um (0.4mil)
Kandel topeng solder pikeun ngalangkungan tenda 10um (0.4mil)
Min. garis minyak karbon lebar / jarak 0.25 / 0.35mm (10 / 14mil)
Min. ngambah karbon 0.06mm (2.5mil)
Min. tilas garis minyak karbon 0.3mm (12mil))
Min. jarak ti pola karbon kana bantalan 0.25mm (10mil)
Min. lébar pikeun tutup / bantalan topéng mesék 0.15mm (6mil)
Min. lebar sasak topeng solder 0.1mm (4mil))
Solder topeng karasa 6H
Kamampuh Topéng dikupas Min. jarakna ti pola topéng mesék ka pad 0.3mm (12mil))
Max. ukuran pikeun liang tenda topéng mesék (Ku nyetak layar) 2mm (7.8mil)
Max. ukuran pikeun liang ténda topéng mesék (Ku nyitak aluminium) 4,5mm
Kandel topeng anu tiasa dikupas 0,2 ~ 0,5mm (8 ~ 20mil)
Kamampuh Silkscreen Min. garis lébar layar sutra 0.11mm (4.5mil)
Min. jangkungna garis sutra 0,58mm (23mil)
Min. jarak ti legenda ka pad 0.17mm (7mil)
Permukaan Rengse Kamampuh finish permukaan Max. panjang ramo emas 50mm (2 ")
ENIG 3 ~ 5um (0.11 ~ 197mil) nikel, 0,025 ~ 0,1um (0,001 ~ 0,004 mil) emas
ramo emas 3 ~ 5um (0.11 ~ 197mil) nikel, 0.25 ~ 1.5um (0.01 ~ 0.059mil) emas
HASL 0.4um (0,016mil) Sn / Pb
Mesin HASL Kandel bahan: 0.6 ~ 4.0mm (23.6 ~ 157mil)
Ukuran bahan: 127 x 127mm ~ 508 x 635mm (5 x 5 "~ 20 x 25")
Plating emas heuras 1-5u "
Tilelep Tin 0.8 ~ 1.5um (0,03 ~ 0,059mil) Timah
Immersion Pérak 0.1 ~ 0.3um (0,004 ~ 0,012mil) Ag
OSP 0,2 ~ 0,5um (0,008 ~ 0,02mil)
E-Tés Kamampuh Mesin Tés panyilidikan ngalayang Kandel bahan: 0.4 ~ 6.0mm (15.7 ~ 236mil)
Ukuran bahan: maks. 498 x 597mm (19.6 ~ 23.5 ")
Min. jarak ti test pad kana ujung kapal 0,5mm (20mil)
Min. résistansi conductive
Max. résistansi insulasi 250mΩ
Max. tegangan uji 500V
Min. ukuran pad tés 0.15mm (6mil))
Min. tés témpél kana jarak pad 0.25mm (10mil)
Max. uji ayeuna 200mA
Propil Kamampuh Mesin Jenis propil NC routing, V-cut, tab slot, liang cap
NC mesin alur Kandel bahan: 0,05 ~ 7.0mm (2 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 546 x 648mm (21.5 x 25.5 ")
Mesin V-motong Kandel bahan: 0.6 ~ 3.0mm (23.6 ~ 118mil)
Lebar bahan Max pikeun V-cut: 457mm (18 ")
Kamampuh prosés Min. ukuran bit routing 0.6mm (23.6mil)
Min. kasabaran garis besar +/- 0.1mm (+/- 4mil)
Tipe sudut V-cut 20 °, 30 °, 45 °, 60 °
Kasabaran sudut V-cut +/- 5 °
Kasabaran pendaptaran V-cut +/- 0.1mm (+/- 4mil)
Min. jarak ramo emas +/- 0.15mm (+/- 6mil)
Kasabaran sudut bevelling +/- 5 °
Bevelling tetep kasabaran ketebalan +/- 0.127mm (+/- 5mil)
Min. radius jero 0.4mm (15.7mil)
Min. jarak ti conductive kana outline 0.2mm (8mil)
Toleransi jero Counterbink / Counterbore +/- 0.1mm (+/- 4mil)