Warta

  • Why many PCB manufacturers raise the price in 2021?

    Naha seueur pabrik PCB naékkeun harga dina 2021?

    Naha seueur pabrik PCB naékkeun harga dina 2021? —— Alesan naékna harga PCB. Ikhtisar: Di 2021, ékonomi global parantos ngalaman pencét anu teu acan pernah terjadi kumargi t ...
    Maca deui
  • Kapasitas produksi global PCB ngalih ka arah wétan

    Inovasi téknologi Apple sateuacanna parantos nyayogikeun kasempetan ageung pikeun nyusun ulang ranté industri PCB. IPhone 8 sigana bakal ngenalkeun téknologi anyar sapertos papan pamawa, sahingga ngabuka revolusi motherboard anyar. Konfigurasi garis produk bakal tumpang tindih deui ...
    Maca deui
  • Kaisheng ngayakeun Konférénsi Suplier 2016-hiji kasuksésan lengkep

    "Kerja sama win-win mangrupikeun kauntungan dunya" mangrupikeun landasan manajemén ranté suplai Kaisheng. "Lulus kuat musuh ibarat témbok beusi, tapi ku léngkah anu kuat, urang nalukkeun puncak na". Dina kasempetan ninggalkeun anu lami sareng ngabagéakeun anu énggal dina 2016, urang ...
    Maca deui
  • Produksi IC dina lima bulan mimiti 2017 ningkat ku 25,1% sataun-ka-taun

    Numutkeun kana operasi industri manufaktur inpormasi éléktronik ti Januari dugi ka Méi 2017 dikaluarkeun ku Kamentrian Industri sareng Téknologi Informasi, produksi industri komponén éléktronik terus ngajaga kamekaran anu tetep, anu sirkuit terintegrasi inc ...
    Maca deui
  • Ngahaturkeun nuhun ka KAENGENG kanggo dilélérkeun "AAA Credit Enterprise"

    Tanggal 21 Juni 2019, peringkat kiridit SHENZHEN KAISHENG PCB CO., LIMITED dipeunteun AAA ku Asosiasi Evaluasi Perusahaan Cina.
    Maca deui
  • Analisis bentang kalapa industri papan sirkuit cetak Cina di 2016

    Nyanghareupan tekanan persaingan global anu sengit sareng parobihan téknologi anu gancang, industri papan sirkuit cetak Cina nyepetkeun langkahna pikeun ngupayakeun tingkat sareng prestasi anu langkung luhur. Pabrik papan sirkuit anu dicitak utamina disebarkeun di genep daérah kalebet Cina, Taiwan, Japa ...
    Maca deui
  • 5G tangtangan pikeun téknologi PCB

    Ti saprak 2010, tingkat pertumbuhan nilai produksi PCB global sacara umum turun. Di hiji sisi, téknologi terminal anyar gancang-iteratif terus mangaruhan kapasitas produksi low-end. Panel tunggal sareng ganda anu sakali peringkat kahiji dina nilai kaluaran laun-laun diganti ku high-end pro ...
    Maca deui