Pabrikan Majelis Pcb

Produsén PCB Assebmly - PCBFuture

	
PCBFuture is one of the best Pcb Assembly Manufacturer in the world.

Kecap konci:

rakitan dewan sirkuit cetak, rakitan PCB prototipe, Produsén rakitan PCB

PCBFuture mangrupikeun produsen pabrik PCB anu propésional. Pabrik urang mangrupikeun Manufaktur PCB anu sangat profesional sareng berpengalaman sareng Jasa Majelis PCB di Cina. Urang tiasa nawiskeun jasa turnkey ti pabrik PCB kana PCB assembling, testing sareng perumahan.

PCBFuture nyadiakeun rakitan PCBA. Pabrik SMT propésional kami gaduh alat-alat canggih, sapertos percetakan stencil kelas dunya, chip pick SMT sareng panempatan, solder reflow, uji coba online sareng pabrik baja bolong. Uji AOI sareng mesin uji sinar-X pikeun pamariksaan kualitas.

 

Naon prototipe pcb-assembly?

Majelis Déwan Sirkuit cetak prototipe (PCB) ngagaduhan seueur nami. Nami sanés anu biasana anjeun nguping nyaéta: téknologi permukaan-gunung (SMT) prototipe PCB, perakitan prototipe PCBA, rakitan sampel PCB, sareng sajabana. Istilah prototipe PCB Assembly ngarujuk kana PCBA prototipe gancang anu dianggo pikeun nguji fungsi desain éléktronik énggal. Ieu ngabantosan jaminan kualitas, mastikeun yén teu aya masalah sareng produk tés, mendakan bug, sareng ngamutahirkeun desainna. Ilaharna, sateuacan produksi masal, hiji proyek éléktronik peryogi 2-3 iterasi tina rakitan PCB prototipe pikeun mastikeun yén sadaya jalan leres.

Naha milih PCBFuture pikeun Pcb pabrikan sareng rakitan ?

  1. Dua pabrik asli di Shenzhen.
  2. Komponén anu tiasa dipercaya, ngan ukur tina distributor komponén anu sah, upamana, Panah, Éléktronik pikahareupeun, Digi-key, Mouser ...
  3. Mitra PCB dipercaya, 15 taun PCB kemitraan, SGS ...
  4. Prosedur Majelis standar anu tiasa dipercaya.
  5. Jasa hiji-eureun, pabrik PCB, PCB rakitan, sumber komponén ...
  6. PCBFuture ngadukung insinyur pikeun nyusun prototipe éléktronikna gancang sareng biayana sacara épéktip salami prosés verifikasi desain sadayana.

Jasa utama kami pikeun perakitan PCB:

1. Métode Inspéksi:

Pangujian AOI:

a. Pariksa témpél solder 

b. Pariksa komponénna dugi ka 0201 " 

c. Cék pikeun komponén leungit, offset, bagian lepat, polaritasna

Pamariksaan X-Ray:

X-Ray nyayogikeun pamariksaan resolusi luhur tina: 
a. BGAs 
b. BGA Mikro 
c. Bungkusan skala chip 
d. Papan bulistir

2. Solder Wave Éléktif

Kalayan mesin solder gelombang éléktronik, PCBFuture ngahontal kualitas anu tetep sareng kontrol prosés nalika ngarakit papan sirkuit gaduh sababaraha lapisan taneuh sareng kakuatan, konektor arus luhur, atanapi komponén khas tipe A. Sadaya AOI diuji sateuacan QC.IPQC.

3. Palapis Komformal 

Duanana dip-palapis atanapi palapis semprot vertikal sayogi. Ngajaga lapisan diéléktrik anu henteu konduktif anu dilarapkeun kana rakitan papan sirkuit cetak pikeun ngajagaan rakitan éléktronik tina karusakan akibat kontaminasi, semprot uyah, kalembaban, jamur, debu sareng korosi anu disababkeun ku lingkungan anu keras atanapi ekstrim. Saatos nerapkeun palapis, éta jelas katingali salaku bahan anu jelas sareng ngagurilap.

4. Surface Téhnologi Gunung 

PCBFuture sadayana produk saluyu sareng standar IPC2. Kalayan 18 taun pangalaman nempatkeun BGA, UBGA, CSP sareng pasip profil alit dugi ka sareng kalebet 0201, kami nyayogikeun solusi anu ngahasilkeun épéktip hemat biaya pikeun syarat SMT.

5. Majelis Pin Through-hole

Ukuran nempatkeun pita kasét sareng gulungan. Ukuran PCB maksimum nyaéta 40 "x 40". Laju panempatan ngahontal 15.000 lembar per jam, sareng akurasi na ngahontal 99%, anu ngaminimalkeun leungitna komponén.

6. Peraturan RoHS

Aya dua solusi pikeun PCBFuture. Prosés solder-gratis sareng timah-ngandung timah. Unggal rohangan solusi dibagi kana 2 tempat mandiri. Janten teu aya kabingung.

7. Ngalengkepan kotak ngawangun

Solusi lengkep 'Boxed' kalebet manajemen bahan pikeun sadaya komponén, bagian éléktromekanik, plastik, casing sareng bahan cetak sareng bungkus.

Salaku mérek terkenal, PCBFuture badé tanggung jawab tanggung jawab sosial sareng misi operasi, ilubiung pinuh dina kompetisi internasional, sareng narékahan pikeun janten pabrik PCB kelas dunya.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.