Majelis PCB SMT

Majelis SMT PCB-- PCBFuture

PCBFuture provide high quality SMT PCB Assembly service.

Kecap konci: SMT Assembly, PCBA prototipe, SMT PCB assembly, PCB SMT

 

Salaku ahli propésional pabrik pabrikan pcb, sareng urang gaduh langkung ti dasawarsa dina pakumpulan SMT PCB. Kami komitmen pikeun nyumponan kabutuhan konsumén urang tina industri anu béda dina hal kualitas, pangiriman, efektivitas biaya sareng solusi PCB. Ogé nyayogikeun jasa khusus khusus. Kami ngarobih PCB kana anggaran anjeun sareng ngahémat waktos anjeun pikeun kéngingkeun pasar.

Naha milih rakitan SMT PCB kami?

Cutatan online 1,24 jam.

2. jasa 12-jam anu ngadesek pikeun prototipe PCB.

3. Harga mampuh sareng kalapa.

4. Tés fungsi dumasar kana sarat khusus konsumén.

5. Tim anu propésional sareng dipercaya kami ngajantenkeun gampang pikeun anjeun nyetél atanapi méréskeun masalah. Ieu anu urang hoyong nyugemakeun palanggan urang. Kami nyayogikeun saperangkat jasa tina desain sirkuit dugi ka alat-alat réngsé pikeun papan sirkuit cetak. Kami seneng pisan nyayogikeun anjeun jasa kelas munggaran.

6. Pangalaman 10 taun di daérah pameseran Komponén Éléktronika.

7. Kami nganteurkeun PCB anjeun langsung sareng gancang saatos bérés ti pabrik.

8. Pabrik SMT Terpercaya Kalayan 8 Garis SMT, 100% Tés Fungsi, Produksi Prototipe, Solusi Sacara Efektif.

Urang tiasa nyayogikeun?

1.Majelis PCB prototipe

2.pasangan PCB dua sisi

3.masangan-lapisan PCB rakitan

Rakitan PCB 4.aluminum

Rakitan PCB 5.Flexible

6. Gancang Ngabuburit PCB assembly

7. Pasangan PCB Turnkey

8. SMT stencil didamel tina waja pikeun cetakan témpél solder laser-cut.

Prosés SMT PCB Assembly:

Prosés ngagunakeun SMT pikeun ngadamel alat PCB kalebet panggunaan mesin otomatis pikeun ngarakit komponén éléktronik. Mesin ieu nempatkeun elemen ieu dina papan sirkuit, tapi sateuacan éta, file PCB kedah parios pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan masalah anu mangaruhan kana kagunaan sareng fungsina alat. Saatos mastikeun yén sadayana sampurna, prosés perakitan SMT PCB henteu diwatesan ku solder sareng nempatkeun elemen atanapi sanyawa dina PCB.Prosés produksi ieu ogé kedah dituturkeun.

1. Larapkeun témpél solder

Léngkah awal nalika ngarakit papan SMB PCB nerapkeun témpél solder. Témpél tiasa diterapkeun kana PCB ngalangkungan téknologi layar sutra. Éta ogé tiasa dilarapkeun nganggo stencil PCB anu disaluyukeun tina file kaluaran CAD anu sami. Anjeun ngan kedah motong stensil nganggo laser sareng nerapkeun témpél soldering kana bagian-bagian anu anjeun bakal solder komponénna. Aplikasi témpél solder kedah dilaksanakeun dina lingkungan anu tiis. Sakali anjeun parantos réngsé ngalamar, anjeun tiasa ngantosan sababaraha waktos kanggo dirakit.

2. Pamariksaan témpél solder anjeun

Saatos témpél solder diterapkeun kana papan, léngkah salajengna nyaéta pikeun teras parios éta ngaliwatan téhnik pamariksaan témpél solder. Proses ieu kritis, utamina nalika nganalisis lokasi témpél solder, jumlah témpél solder anu dianggo, sareng aspék dasar anu sanés.

3. prosés konfirmasi

Upami waé papan PCB anjeun nganggo komponén SMT dina dua sisi, bakal aya kabutuhan pikeun nimbangkeun ngulang prosés anu sami pikeun konpirmasi sisi sekundér. anjeun bakal tiasa ngalacak waktos anu idéal pikeun ngalaan témpél solder kana suhu kamar di dieu. Ieu nalika papan sirkuit anjeun siap dirakit. Komponénna tetep bakal siap pikeun pabrik salajengna.

4. Alat majelis

Dasarna ieu hubungan sareng BOM (Bill of Materials) anu dianggo ku CM pikeun nganalisis data. Ieu mempermudah pamekaran kit perakitan BOM.

5. Stocking kit kalayan elemen

Anggo barkod kanggo narik stok na kalebet kana kit perakitan. Nalika komponénna dipasang dina kit, éta bakal dicandak kana mesin pick sareng tempat anu disebat permukaan téknologi.

6. Persiapan komponén pikeun panempatan

Alat pick-and-place dianggo di dieu pikeun nyepeng unggal unsur pikeun dirakit. Mesin ogé ngagunakeun kartrid anu disertakeun sareng konci unik anu saluyu sareng kit perakitan BOM. Mesinna dirancang pikeun nyaritakeun bagian anu dicekel kartrid.

Prosés perakitan SMTngarobih prosés pembuatan PCB sareng nyandak kana tingkat salajengna. Ieu téknologi hemat biaya, épisién sareng dipercaya pikeun nyiptakeun PCB. Hiji-hijina hal anu diarepkeun di hareup nyaéta tangtosna paningkatan sadaya téknologi PCB SMT kumargi éta sanés prosés anu gampang. Warta anu saé na nyaéta bahkan ayeuna, anjeun tiasa kéngingkeun papan PCB anu tiasa diandelkeun ku harga anu terjangkau. Sanaos kitu, éta pantes ngahubungi insinyur anu dipercaya atanapi pabrik anu ngagaduhan alat-alat sareng pangalaman anu idéal pikeun minuhan sarat dewan anjeun. Pikeun ngabantosan anjeun ngartos pabrik anu pangsaéna, anjeun tiasa teras-terasan nganggo peralatan modéren, bahan kelas munggaran, harga anu terjangkau, sareng pabrik anu nganteurkeun waktosna.

Misi PCBFuturenyaéta nyayogikeun industri kalayan fabrikasi PCB canggih anu maju sareng jasa perakitan ti prototipe dugi ka produksi kalayan cara épéktip hemat. Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan unggal pangguna janten praktisi multidisiplin anu bulat-bulat anu sacara percaya diri tiasa nyandak ideu rékayasa inovatif, canggih pikeun ngasuh sababaraha pancén anu relevan, masalah, sareng téknologi.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.