Jasa

Rébuan konsumén wareg

  • PCB MANUFACTURING

    PCB MANUFACTURING

    Lapisan: 1-30, Kelas Kualitas: IPC Kelas 2 Waktos kalungguhan: 2 dinten dugi ka 3 minggu Jenis: FR4, Logam Inti, Rogers, Fleksibel, Frékuénsi Tinggi, jsb.
  • TURNKEY PCB ASSEMBLY

    Majelis PCB TURNKEY

    Jumlah: 1-500,000 pcs Layanan: PCB + Komponén + Tipe Majelis: SMT & Thru-hole Campuran waktos Campuran: 3 dinten dugi ka 4 minggu Diterangkeun solder gratis, AOI, X-Ray, jsb
  • PROTOTYPE AND QUICK SERVICE

    PROTOTYPE JEUNG LAYANAN Gancang

    Henteu mnt order kuantitas Turnkey PCB sagancang 3 dinten Gratis DFM mariksa Saatos-diobral & jasa Pribadi Jaminan Kualitas, Tepat waktos

Tentang Kami

Téks ngeunaan perusahaan urang

  • company_pic
about_tit_ico

Gawe SETIAP 2009

PCBFuture komitmen pikeun nyayogikeun kualitas luhur sareng ékonomis One-Stop PCB service assemble to all world humans. PCBFuture parantos diluncurkeun ku SHENZHEN KAISHENG PCB CO., LTD sareng tempatna di pusat éléktronik dunya Shenzhen China.

 

KAISHENG PCB didirikeun taun 2009, mangrupikeun salah sahiji perusahaan manufaktur papan sirkuit cetak terkemuka di dunya. Dina raraga nyayogikeun biaya-épéktip sareng pangalaman pelanggan anu saé, KAISHENG nyayogikeun jasa perakitan PCB turnkey kalebet tata perenah PCB, pabrik PCB, komponén sumber sareng perakitan PCB ka konsumén. PCBFuture mangrupikeun cabang tina KAISHENG konséntrasi dina layanan perakitan PCB.

Kami Terpercaya

Palanggan sareng mitra biasa urang

Audi
CELESTICA
fiberhome
HP
JABIL
Panasonic
PHILIPS
Sanmina
Trend
Venture
Vtech
chip
Digi-Key
element14
Farnell
Future
Mouser
RS
Tti
Verical
anfuli

Kami yakin pisan yén anjeun bakal leres-leres wareg upami damel sareng kami.

Hayu urang terasrasakeun padamelan sareng tumuh babarengan.

contact_pic