Kamampuh PCBA

PCBFuture nyayogikeun palanggan kami kalayan layanan perakitan PCB Turnkey anu dipercaya anu ngahontal hasil kualitas anu saé kalayan harga kalapa. Jasa perakitan PCB hiji-eureun kaasup pabrik PCB, komponén sumber, PCB rakitan sareng Tés. Salaku perusahaan majelis dewan sirkuit cetak terkemuka, kami ngahususkeun permukaan gunung sareng ngalangkungan rakitan liang, sadaya sistem sareng mesin kami ngonpigurasi pikeun minuhan rarancang, spésifikasi sareng volume jasa perakitan éléktronika anjeun.

Kami gaduh kamampuan anu kuat pikeun majelis PCB permukaan gunung, sareng garis produksi SMT presisi tinggi ti Jérman, Jepang sareng sajabana Tim rékayasa kami profesional sareng cukup dipercaya pikeun ngurus DFM, rékayasa, produksi sareng uji coba. Kami panggancangna tiasa nganteurkeun éléktronik PCB turnkey dina saminggu. 

 

Barang

Kamampuh

Sarat PCB

Ukuran PCB

Ukuran pangleutikna: 10mm x 10 mm

Ukuran maksimal: 500mm * 800mm

 

Jinis PCB

Kaku, Flex, kaku-Flex, Base Logam

 

Bérés permukaan

HASL Lead or Lead free, ENIG, Im Silver, OSP, Emas dilapis, sareng sajabana

 

PCB Wangun

Naon bentukna

Majelis

Kapasitas SMT

5 juta poin per dinten

 

Jumlah pesenan

1 buah dugi ka 500.000 PCS

 

Jenis

SMT / SMD sisi dua sareng dua sisi

THT (ngalangkungan rakitan téknologi liang)

SMT & ngaliwatan rakitan liang

 

Ukuran Chip pangleutikna

0201

 

Pitch alus

08 Mil

 

Pamimpin chip kirang timbel

BGA, FPGALGA, DFN, QFN & QFP

 

Gelombang soldering

Leres

 

Pamariksaan

Mikroskop dugi ka 20X

Pamariksaan X-Ray

AOI (Inspeksi Optik Otomatis)

 

Tipe Solder

Dipimpin sareng Bebas Diterangkeun

 

Bungkusan komponén

Bulk

Pita Tape

Dulang atanapi Tube

Reel parsial sareng Reel Pinuh

 

Payil diperyogikeun

File Gerber atanapi file desain

Daptar BOM (Tagihan Bahan)

Pilih sareng tempat file upami gaduh

Kéngingkeun PCB Assembly Quote anjeun:

Biaya Majelis PCB kalebet biaya Pabrikan PCB, biaya komponén, biaya perakitan / Nguji PCB. Pikeun kéngingkeun harga anu akurat, punten kirimkeun file Gerber anjeun, daptar BOM, syarat produksi sareng jumlah anu diperyogikeunjualan @pcbfuture.com . Kami bakal balik deui ka anjeun ku harga resmi dina 2 dinten.