Sampel Majelis PCB

  • Circuit Card Assy

    Kartu Sirkuit Asyur

    PCBFuture nawiskeun palanggan kami kalayan layanan perakitan PCB Turnkey anu dipercaya anu ngahontal hasil kualitas anu saé kalayan harga kalapa. Jasa perakitan PCB Turnkey kaasup PCB fabricate, Komponén sumber, PCB rakitan sareng Nguji. Salaku perusahaan majelis dewan sirkuit cetak terkemuka, PCBFuture fokus kana permukaan permukaan sareng ngalangkungan rakitan liang, sadaya sistem sareng mesin kami ngonpigurasi pikeun minuhan desain, spésifikasi sareng volume jasa perakitan éléktronika anjeun.
  • Control board assembly

    Déwan dewan kontrol

    Dina urutan pikeun mastikeun yén produk éléktronik énggal sampurna sateuacan diluncurkeun ka pasar, urang kedah nguji prototipe sateuacan produksi masal. Pabrik PCB sareng perakitan PCB mangrupikeun prosés anu diperyogikeun pikeun produksi prototipe turnkey PCB. Majelis PCB prototipe dianggo pikeun uji fungsional, janten insinyur tiasa ngarancang optimal sareng ngalereskeun sababaraha bug. Kadang-kadang éta peryogi peryogi 2-3 kali, sareng mendakan produsén perakitan éléktronika anu dipercaya penting pisan.
  • Controller Board Printed Circuit Assembly

    Déwan Controller Déwan Sirkuit dicitak

    PCBFuture tanggung jawab pikeun majelis PCB sadayana tina pabrik PCB, pangadaan komponen, majelis SMT, ngalangkungan rakitan liang, uji coba sareng pangiriman. Salaku produsén majelis éléktronik ngarah nyayogikeun jasa majelis PCB volume, kami mastikeun yén produk anjeun leres-leres gratis sareng murah biaya.
  • Ems Pcb Assembly

    Majelis Ems Pcb

    Dina PCBFuture, kami nyandak léngkah intrinsik pikeun mastikeun yén kualitas padamelan urang cocog sareng ngaleuwihan ekspektasi konsumén kami. Tim kami nganggo anu pang anyarna dina téknologi PCB sareng alat-alat pikeun nyumponan paménta kualitas. Kami dédikasi pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas parantos ngabantosan kami kéngingkeun kapercayaan sareng hormat konsumén kami.
  • Flex PCB Assembly Services

    Jasa Majelis PCB Flex

    PCB fléksibel, ogé katelah éléktronika fléksibel, circuit board fléksibel, Flex PCB, flex circuit, mangrupikeun jinis assembling éléktronika ku cara masang peralatan éléktronik dina substrat palastik fléksibel sapertos polyimide, PEEK atanapi film polyester conductive transparan. Salaku tambahan, sirkuit flex tiasa janten sirkuit pérak anu dicitak dina poliéster.
  • FPGA High-Speed Circuit Board Assembly

    Majelis Déwan Sirkuit Kacepetan FPGA

    PCBFuture mangrupikeun pabrik PCB sareng Perusahaan PCB Assembly. Kalayan langkung ti 20 taun kaunggulan anu luar biasa, bakat kelas dunya sareng terobosan inovatif, PCBFuture parantos jauh janten salah sahiji désainer PCB anu ngarah di Cina sareng produsen ayeuna. Fokus kami kana sistem anu saé kualitas sareng ékonomis digabungkeun sareng konsistensi anu teu aya tandingan parantos ngajantenkeun kami perusahaan pilihan di sapanjang Tiongkok.
  • Industrial Control Board Full Turnkey Assembly

    Déwan Kontrol Industri Majelis Turnkey Pinuh

    PCBFuture nyayogikeun anu hadé dina pabrikasi PCB sareng jasa Majelis. Kami gaduh panyalindungan ESD anu lengkep sareng jasa uji ESD anu ditungtun ku padamel anu propésional. Salami sapuluh taun ka pengker, PCBFuture parantos teras-terasan tumuh sareng berkembang kusabab urang parantos komitmen pikeun nyayogikeun layanan palanggan anu pangsaéna sareng kualitas produk.
  • Instrument Circuit Board Assembly

    Majelis Déwan Sirkuit Instrumén

    Kamampuh Majelis PCB kami nyayogikeun palanggan pikeun merenahkeun "One Stop PCB Solution" pikeun pabrikasi PCB sareng kabutuhan Majelis. Keahlian urang kalebet Surface Mount (SMT), Thru-hole, Mixed Technology (SMT & Thru-hole), Single atanapi Double Sided Placed, Fine Pitch Components, sareng seueur deui.
  • Main Board PCB Assembly China

    Déwan Utama PCB Assembly Cina

    PCBFuture komitmen pikeun nyayogikeun kualitas luhur sareng manufaktur PCB sacara ékonomis sareng layanan perakitan PCB One stop ka sadaya konsumén dunya. Tina prototyping gancang-gancang, volume campuran tinggi nepi produksi volume tinggi, urang tetep tetep dina pikiran yén kualitas luhur, dina pangiriman waktos, harga kalapa sareng layanan impeccable mangrupakeun hiji-hijina cara pikeun meunang kasatiaan anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun, palanggan anu dihormat, bade pokus kana bisnis inti anjeun ogé yakin yén kabutuhan anjeun aya dina tangan anu aman sareng ahli.
  • Main Pcb Assembly

    Majelis Pcb Utami

    PCBFuture difokuskeun tawaran konsumén kalayan kualitas luhur jasa gancang PCB pabrik fabrikasi sareng jasa pangiriman gancang sareng tepat waktu. Upami anjeun gaduh sarat pikeun pembuatan PCB gancang, kami pilihan anjeun anu saé. Anjeun tiasa kéngingkeun naon anu diperyogikeun dina hal kagancangan, épisiénsi, kualitas sareng harga di dieu.
  • Printed Wiring Assembly

    Majelis kabel dicitak

    PCBFuture mangrupikeun perusahaan pabrikan kontrak éléktronika anu paling disertakeun anu nyayogikeun PCB Assembly, pabrikan PCB, sareng jasa turnkey PCB. Alat-alat, sistem sareng prosés kami dioptimalkeun pikeun kalenturan dina ngawangun produk kompléks anu ngagaduhan volume sedeng / sarat campuran tinggi. PCBFuture saé dina nyayogikeun kualitas Dicetak Sirkuit Desain sareng Turnkey prototipe sareng solusi produksi ka komunitas éléktronik.
  • Smart Controller Board Electronics Assembly Services

    Jasa Majelis Majelis Éléktronika Smart Controller

    Déwan Déwan Sirkuit Dicetak, ogé katelah PCBA, mangrupikeun prosés ningkatkeun sababaraha komponén éléktronik dina PCB. Papan sirkuit sateuacan ngarakit komponén éléktronik disebat PCB. Saatos komponén éléktronik dipasang, papan disebat dewan sirkuit cetak (PCBA). Lacak atanapi jalur konduktif anu terukir dina lambar tambaga laminasi PCB dianggo dina substrat anu henteu konduktif dina raraga ngawangun majelis. Ngagantelkeun komponén éléktronik sareng PCB mangrupikeun tindakan anu nyimpulkeun sateuacan nganggo alat éléktronik anu lengkep.
12 Teras> >> Halaman 1/2