Perusahaan Majelis Éléktronik

Pausahaan Majelis Éléktronik - PCBFuture

	
PCBFuture is one of the best Electronic Assembly Companies in China.

Kata kunci: perusahaan perakitan PCB, pabrik PCB, Majelis dewan sirkuit, Jasa PCBA

PCBFuture didirikeun taun 2009. Éta ngahususkeun kana pembuatan PCB, perakitan PCB sareng komponenana sumber. PCBFuture parantos ngalangkungan sistem mutu ISO9001: 2016, sistem kualitas CE EU, sistem FCC.

Salami mangtaun-taun, éta parantos ngempelkeun sajumlah ageung manufaktur PCB, Produksi sareng pangalaman debugging, sareng ngandelkeun pangalaman ieu, nyayogikeun lembaga panalitén ilmiah utama sareng konsumén perusahaan ageung sareng sedeng kalayan pembuatan, pengelasan, sareng debugging efisiensi tinggi sareng reliabiliti tinggi papan dicetak multi-lapisan tina sampel dugi ka batch Jenis jasa ieu seueur dianggo di sababaraha industri sapertos komunikasi, aerospace sareng penerbangan, IT, perawatan médis, lingkungan, listrik, sareng alat uji presisi.

Naon ari Perusahaan Majelis Éléktronik?

Perusahaan perakitan éléktronik kalibet dina bisnis manufaktur sareng uji coba majelis dewan sirkuit, majelis kabel, abah kabel, abah kawat sareng papan sirkuit cetak anu dianggo pikeun produk éléktronik dina sababaraha industri. Kusabab seueur alesan, éta nguntungkeun pisan pikeun ngantep pihak katilu pikeun ngadamel komponén ieu.

Kauntungan perusahaan perakitan éléktronik?

Perusahaan perakitan éléktronik nyayogikeun kalenturan pikeun perusahaan anu langkung alit kalayan produksi terbatas sareng ngirangan masalah sumberdaya manusa. Naon deui, tujuan rarancang perusahaan majelis éléktronik nyaéta pikeun ngahususkeun skala skala ékonomi, kalebet manufaktur, pengadaan bahan baku, sareng sumber daya pooling kalebet kaahlian desain industri. Aranjeunna ogé nyayogikeun jasa anu ditambih nilai sapertos desain rékayasa, analisis pabrikan, uji fungsional, jasa ngungkulan sareng integrasi subsistem. Ieu ngabébaskeun palanggan anu henteu kedah ngadamel sareng nyimpen inventarisasi produk anu ageung. Hasilna, konsumén tiasa ngaréspon paku ngadadak paménta langkung gancang sareng épéktip.

Naha milih jasa perakitan éléktronik kami:

  1. Sadaya insinyur gaduh langkung ti 5 taun pangalaman PCB.
  2. Pabrikna dilengkepan ku rupa-rupa alat produksi anu maju.
  3. Staf gaduh seueur produksi, debugging sareng pamariksaan.
  4. kami ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun minuhan kabutuhan proyek anjeun tina konsép dugi ka produksi sareng ogé janten pasangan rékayasa éléktronik anjeun henteu paduli kumaha ageung atanapi alit proyek anjeun.
  5. Kami ahli dina bubuka produk énggal sareng skala dugi ka manufaktur volume, ngadukung siklus desain sadayana pelanggan sareng ngamajukeun hubungan jangka panjang.

Urang tiasa nyayogikeun:

1. RoHS PCB patuh.

2. Manufaktur PCB RF

3. Mikrovias laser, vias buta, vias dikubur

4. Tés listrik éléktronik

5. tés PCB Impedance

6. Gancang giliran waktos

7. permukaan téknologi permukaan

8. Thru-Hole Téhnologi

9. Pcb pabrikan sareng rakitan

Jasa PCBFuture ngagabungkeun solusi lengkep tina desain tata ruang, nepi ka program manufaktur sareng logistik. Jasa pastina bakal ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun daya saing anjeun, ku pangrojong pelanggan dina waktosna, kontrol kualitas ketat, sareng harga anu saé, kalayan fasilitas produksi khusus & khusus di nagara kalapa biaya.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.