Kauntungan urang

Naha kedah damel sareng PCBFuture

Naha anjeun milari spesialis anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarakit prototipe PCB kualitas luhur sareng volume low dijalankeun dina waktos sareng harga kalapa? 

Kalayan puluhan taun pangalaman dina industri éléktronik, PCBFuture aya di dieu pikeun nyayogikeun jasa Majelis PCB Majelis tungtung ka tungtung pikeun desainer sareng bisnis.

Naha anjeun desainer éléktronik anu milarian prototipe PCB majelis khusus atanapi bisnis rékayasa anu hoyong ngempelkeun papan sirkuit cetak jilid anu alit-sa-sedeng, kami bakal resep nyayogikeun anjeun produk anu berkualitas tinggi sareng jasa anu saé.

1. jasa manufaktur PCB kualitas luhur

PCB mangrupikeun landesan produk éléktronik. PCBFuture ngamimitian bisnis tina produksi papan sirkuit cetak, ayeuna kami salah sahiji perusahaan manufaktur papan sirkuit cetak terkemuka di dunya. Kami parantos ngaluluskeun sertifikasi kaamanan UL, versi IS09001: 2008 tina sertifikasi sistem kualitas, versi IS0 / TS16949: 2009 tina sertifikasi produk otomotif, sareng sertifikasi produk CQC.

2. Turnkey PCB Service

Kalayan pangalaman langkung dasawarsa dina pamekaran, pabrikan, perakitan sareng uji coba tina PCB khusus, urang ayeuna sanggup nyayogikeun seueur jasa, ti protokol PCB perakitan, perakitan PCB jilid, jenis pabrikan papan sirkuit, jasa komponén sumber. Jasa PCB turnkey kami tiasa nyayogikeun pendekatan one stop shop anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahémat artos, waktos sareng repot. Sadaya jasa kami dijamin kualitas sareng harga hemat biaya.

3. Majelis PCB prototipe Profesional sareng jasa perakitan PCB giliran gancang

Majelis PCB prototipe sareng perakitan PCB giliran gancang parantos janten masalah pikeun seueur désainer éléktronik sareng perusahaan. PCBFuture tiasa kéngingkeun prototype PCB anjeun ka anjeun dina harga kalapa kalayan gancang-gancang. Anu bakal ngabantosan anjeun nempatkeun produk éléktronik anjeun ka pasar langkung gancang kalayan harga anu terjangkau. Kami gaduh tim perakitan PCB prototipe anu propésional sareng fleksibel pikeun nanganan unggal aspek prosés kalebet manufaktur papan sirkuit, pengadaan komponen, majelis éléktronik sareng kontrol kualitas. Janten palanggan urang tiasa museur kana desain sareng palanggan.

4. waktos kalungguhan pondok sareng biaya langkung handap

Sacara tradisional, palanggan kedah kéngingkeun cutatan sareng dibandingkeun ti pabrik PCB anu sanés, distributor komponén sareng assembler PCB. Nyanghareupan pasangan anu béda bakal nyandak seueur waktos sareng tanaga anjeun, utamina ku sababaraha komponén anu sesah dipilarian. PCBFuture komitmen pikeun ngabantosan anjeun méréskeun masalah kalayan nyayogikeun layanan PCB One-stop anu dipercaya, urang tiasa nyayogikeun prototipe sareng jasa perakitan PCB jilid. Sentralisasi sareng nyederhanakeun padamelan, manufaktur lemes sareng kirang komunikasi bakal ngabantosan waktos anu langkung pondok.

Kedah jasa PCB turnkey lengkep bakal ningkatkeun biaya? Jawaban na Henteu dina PCBFuture. Kusabab jumlah komponén pameseran urang ageung pisan, urang sering tiasa kénging diskon anu langkung saé ti dunya ogé terang pabrikan bagian atanapi distributor. Sumawona, sistem kerja pipelined kami pikeun pesenan PCB turnkey tiasa épisién prosés terpusat sajumlah ageung RFQ sareng pesenan. Biaya pamrosésan pikeun unggal proyék PCB turnkey dikirangan, sareng harga kami langkung handap dina kaayaan anu sami jaminan kualitas.

5. nilai alus teuing nambihan jasa

> Henteu peryogi jumlah min mnt, 1 buah wilujeng sumping

> Dukungan teknis 24 jam

> 2 jam jasa kutip perakitan PCB

> Jasa dijamin kualitas

> Gratis DFM dipariksa ku insinyur profesional

> 99% + tingkat kepuasan pelanggan