FAQ Umum

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

FAQ Manufaktur PCB:

Naon anu dilakukeun PCBFuture?

PCBFuture mangrupikeun pabrikan propésional global anu nyayogikeun pabrikan PCB, perakitan PCB sareng komponén sumber jasa.

Jenis papan PCB anu anjeun damel?

PCBFuture tiasa ngahasilkeun seueur jinis PCB sapertos PCB tunggal / dua sisi, PCB multilayer, PCB kaku, PCB fléksibel sareng PCB kaku-flex.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order (MOQ) pikeun pesenan PCB?

Henteu, MOQ kami pikeun produksi PCB nyaéta 1 sapotong.

Naha anjeun nyayogikeun Sampel PCB Gratis?

Leres, kami nyayogikeun conto PCB Gratis, sareng qty henteu langkung ti 5 PCS. Tapi urang kedah ngeusi batre heula, sareng mulihkeun biaya sampel PCB dina produksi massal anjeun upami nilai urutan sampel anjeun henteu langkung ti nilai produksi massal 1% (Teu kalebet angkutan barang).

Kumaha kuring kéngingkeun harga anu gancang?

Anjeun tiasa ngirim file kana penjualan email kami @ pcbfuture pikeun cutatan, urang tiasa ngadugikeun ka anjeun dina 12 jam normal, panggancangna tiasa 30 menit.

Dupi abdi tiasa ngadamel papan kuring didamel dina panél?

Leres, urang tiasa damel sareng file PCB tunggal sareng papan pabrik dina panel.

Naha kuring ngan ukur tiasa mesen PCB kosong?

Leres, urang ngan ukur tiasa nyayogikeun jasa manufaktur PCB ka konsumén urang.

Naha anjeun nganggo layanan cutatan online

Kutipan PCB online ngan ukur dianggo pikeun harga anu kasar sareng waktos timbel, kami nyatakeun produksi PCB kualitas luhur, janten cek DFM lengkep sareng akurasi penting. Kami keukeuh kana kombinasi mesin sareng padamelan manual pikeun ngaleutikan résiko desain palanggan.

Kumaha cara ngitung waktos kalungguhan produksi PCB?

Waktos kalungguhan urutan PCB bakal diitung saatos sadaya EQ tina pabrikan PCB parantos direngsekeun. Pikeun pesenan turnaround normal, cacah ti dinten damel salajengna salaku dinten kahiji.

Naha anjeun ngagaduhan DFM mariksa desain kami?

Leres, urang tiasa nyayogikeun jasa DFM gratis kanggo sadaya pesenan.

FAQs perakitan PCB Turnkey:

Naha anjeun nyayogikeun prototipe PCB assembly (volume handap)?

Leres, urang tiasa nyayogikeun jasa prototipe PCB turnkey turnkey sareng MOQ kami nyaéta 1 buah.

File naon anu anjeun peryogikeun pikeun pesenan rakitan PCB?

Biasana, urang tiasa ngadugikeun harga pikeun anjeun dumasar kana file Gerber sareng daptar BOM. Upami tiasa, Pilih sareng pasang file, gambar rakitan, sarat khusus sareng pitunjuk langkung saé pikeun proide sareng kami ogé.

Naha anjeun nyayogikeun layanan perakitan PCB prototipe gratis?

Leres, kami nyayogikeun jasa perakitan PCB prototipe gratis, sareng qty henteu langkung ti 3 PCS. Tapi urang kedah ngeusi batre heula, sareng mulihkeun biaya sampel PCB dina produksi massal anjeun upami nilai urutan sampel anjeun henteu langkung ti nilai produksi massal 1% (Teu kalebet angkutan barang).

Naon file Pick and Place (file Centroid)?

file pick and place ogé disebat file Centroid. Data ieu, kalebet X, Y, rotasi, sisi papan (kana atanapi sisi komponén handap) sareng panunjuk rujukan, tiasa dibaca ku mesin perakitan SMT atanapi thru-hole.

Naha anjeun nyayogikeun jasa perakitan PCB turnkey?

Leres, kami nyayogikeun jasa perakitan PCB turnkey, anu kalebet produksi papan Sirkuit, Komponén Sourcing, Stencil, sareng PCB Populasi sareng tés.

Naha sababaraha komponén sumber harga ti anjeun langkung luhur tibatan éta upami mésér ku kami?

Komponén éléktronik anu diimpor ka Cina kedah nambihan PPN 13% sareng sababaraha diantarana kedah ditagihkeun sareng Tariff, anu bénten sareng kode HS unggal bagian.

Naha sababaraha komponén sumber harga ti anjeun langkung handap tina harga anu nunjukkeun dina halaman wéb distributor?

Kami damel sareng seueur distributor terkenal sapertos Digi-Key, Mouse, Panah sareng sajabana, kumargi jumlah pameseran taunan anu ageung, aranjeunna masihan diskon anu langkung handap.

Sabaraha lami anjeun kedah ngadugikeun proyék Turnkey PCB?

Umumna peryogi 1-2 dinten damel kanggo kami ngadugikeun proyek perakitan. Upami anjeun henteu nampi cutatan kami, anjeun tiasa mariksa kotak email sareng folder jun pikeun email anu dikirim ti kami. Upami henteu aya email anu dikirim ku kami, mangga kontak dua kali sales@pcbfuture.com pikeun pitulung.

Naha anjeun teu tiasa mastikeun kualitas komponén pikeun PCB kami?

Kalayan pangalaman taun, PCBFuture parantos ngawangun komponén sumber anu terpercaya kalayan distributor atanapi pabrik anu terkenal di dunya. Kami tiasa kéngingkeun dukungan anu pangsaéna sareng harga anu saé. Naon deui, urang gaduh tim kontrol kualitas pikeun mariksa sareng mastikeun kualitas komponénna. Anjeun tiasa bersantai pikeun kualitas komponénna.

Dupi abdi tiasa gaduh rekening kiridit?

Pikeun palanggan jangka panjang anu kerjasama sareng kami langkung ti genep bulan sareng sering dipesen unggal bulan, kami nawiskeun rekening kiridit sareng istilah pembayaran 30 dinten. Kanggo langkung seueur detil sareng konfirmasi, mangga ngahubungan kami sareng kami bakal gancang balik deui ka anjeun.

Hoyong damel sareng urang?