Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

PCBFuture komitmen pikeun nyayogikeun kualitas luhur sareng ékonomis One-Stop PCB service assemble to all world humans. PCBFuture parantos diluncurkeun ku SHENZHEN KAISHENG PCB CO., LTD sareng tempatna di pusat éléktronik dunya Shenzhen China.

KAISHENG PCB didirikeun taun 2009, mangrupikeun salah sahiji perusahaan manufaktur papan sirkuit cetak terkemuka di dunya. Dina raraga nyayogikeun biaya-épéktip sareng pangalaman pelanggan anu saé, KAISHENG nyayogikeun jasa perakitan PCB turnkey kalebet tata perenah PCB, pabrik PCB, komponén sumber sareng perakitan PCB ka konsumén. PCBFuture mangrupikeun cabang tina KAISHENG konséntrasi dina layanan perakitan PCB.

company pic1

Kusabab didirikeunna, PCBFuture utamina nyayogikeun jasa perakitan PCB turnkey pikeun konsumén di Éropa, Amérika, Kanada, Jepang, Korea sareng sajabana Tina prototyping gancang-gancang, volume campuran anu luhur dugi ka produksi volume tinggi, urang tetep tetep émut yén kualitas luhur, dina pangiriman waktos, harga kalapa sareng layanan anu sampurna nyaéta hiji-hijina cara pikeun meunang kasatiaan anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun, palanggan anu dihormat, bade pokus kana bisnis inti anjeun ogé yakin yén kabutuhan anjeun aya dina tangan anu aman sareng ahli. 

X-Ray Inspection1
SMT Reflow Soldering1
SMT Line1

Naha Pilih Kami

PCBFuture terus nyerep téknologi canggih di lokal sareng luar negeri, sareng ngadopsi alat SMT canggih ti Jepang sareng Jérman, anu resep mesin panempatan gancang-gancang, mesin pencét otomatis ogé 10 suhu mesin solder aliran ulang. Majelis PCBA sareng lokakarya tanpa debu dijamin ku deteksi AOI sareng sinar-X. Kami sapinuhna sasuai sareng sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, sadaya papan sirkuit bakal aya dina tés listrik sateuacan dimuat kana jalur perakitan SMT, sareng sadaya PCBA ogé tiasa diuji upami dina paménta sateuacan pangiriman. Perbaikan Kontinyu mangrupikeun budaya perusahaan urang, sareng kedah janten salah sahiji budaya anjeun, anu ngadorong kerjasama jangka panjang sareng kuat antara kami.

Kami bangga pisan pikeun ngajalankeun palanggan sareng urang pikeun kasuksesan ngalangkungan tim profesional kami anu ngagaduhan pangalaman anu euyeub, sikap tulus & taliti. Staf kami tiasa ngabantosan palanggan dina nyayogikeun solusi terpadu tina pre-sales dugi ka post-sales. Ahli akuntansi biaya kami ogé tiasa dianggo sareng anjeun pikeun nyiptakeun solusi anu paling efektif tina prosés prototyping anjeun.

Profesional, Fleksibel sareng Terpercaya mangrupikeun manah kumaha urang nyumponan kabutuhan konsumén. Kami yakin pisan yén anjeun bakal leres-leres wareg upami damel sareng kami. Hayu urang terasrasakeun padamelan sareng tumuh babarengan.

UL Certificates
ISO 9000 Certificates
IATF 16949 Certificates