Déwan Déwan Sirkuit dicitak

Majelis Déwan Sirkuit dicitak - PCBFuture

PCBFuture provide high quality Printed Circuit Board Assembly service at very lowest price.

Kecap konci: pabrik PCB, jasa PCB Assembly, Majelis dewan sirkuit

PCBFuture mangrupikeun pabrik PCB & PCBA Profesional ti Cina. Kami utamina nawiskeun sisi-presisi tinggi, dua sisi PCB multi-lapisan, LED aluminium PCB, PCB fleksibel, komponen pengadaan PCB Manufaktur sareng jasa Majelis PCB. PCBFuture parantos ngenalkeun peralatan canggih sareng nguatkeun & sistem manajemen sora. Samentawis éta, Kami parantos lulus sertipikat sistem kualitas internasional salaku ISO 9001: 2008. Kami gaduh inventaris bahan anu lengkep sareng sadunya.

Naha milih rakitan papan sirkuit kami anu dicitak:

  1. PCBFuture ngagaduhan sistem pengadaan komponen-komponen anu dewasa sareng épéktip ngaladénan konci konci assembl PCB kalayan béaya rendah, ngagaduhan tim propésional anu tanggung jawab pikeun pengadaan komponen-komponen sareng manajemen PCB pelanggan kami.
  2. Kami nawiskeun Surface Mount (SMT), Thru-Hole (THT) sareng hibrida duanana. Kami ogé nawiskeun panempatan tunggal atanapi dua sisi.
  3. Kami gaduh kamampuan pikeun ngatur bahan baku anu sumping, kontrol prosés, sareng uji coba anu hadé, sareng tiasa nyayogikeun jasa perakitan PCB pangsaéna ti angkatan alit dugi ka produksi masal. Salami prosés pamasangan PCB, upami aya cacad anu aya hubunganana sareng pembuatan PCB, insinyur urang bakal ngalaporkeun laporan DFM.
  4. Kami bakal ngirimkeun harga BOM ku email dina waktos 24 jam.
  5. Kalayan jasa las tekanan BGA kami, kami tiasa aman nyabut BGA anu salah tempat, tekanan-las na, teras teraskeun deui kana PCB leres. Éta hemat biaya.

Urang tiasa nawiskeun:

2-32L through-hole board & HDI

Déwan frékuénsi luhur

Tukang tonggong

Papan résistansi anu dipasang

Produk tés semikonduktor

Papan kakuatan tambaga beurat

2-6L papan basa logam

Papan lentur 2-8L & Papan kaku-flex

Tés produk réngsé

Jasa ngawangun kotak

Sumber komponén sareng perakitan PCB lengkep

Kami ogé nyayogikeun jasapatalina sareng perbaikan PCB sareng ngaropea sareng uji coba sirkuit éléktronik. Alat-alat sareng prosés perakitan urang saluyu sareng standar IPC, MIL-Spec, RoHS 5 sareng 6.

Kalayan langkung ti 10 taun salaku pamimpin industri, PCBFuture mangrupikeun salah sahiji pabrik PCB anu paling berpengalaman di Cina. Kami bangga ngadamel produk kualitas luhur, sareng nyayogikeun tempat damel anu aman sareng makmur pikeun 200 padamel urang.

Salaku pasangan ngarah manufaktur pcb sareng rakitanJasa (PCBA), PCBFuture narékahan gaduh langkung ti 10 taun pangalaman rékayasa dina jasa manufaktur éléktronik (EMS) pikeun nyayogikeun langkung seueur palanggan. Kami nekad pikeun janten pamimpin jasa sambungan sirkuit éléktronik khusus.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.