Majelis Péngkolan PCB gancang

Sateuacan PCBfuture.com nyayogikeun gancang rakitan pcb turnkeyjasa, seueur palanggan sok nyarioskeun yén aranjeunna henteu mendakan mitra perakitan pcb anu dipercaya pikeun layanan giliran gancang. Masalah utama anu disanghareupan nyaéta:

a. Seueur pabrikan henteu hoyong nyayogikeun jasa perakitan éléktronika prototipe kumargi jumlah pesanan na sakedik.

b. The perusahaan rakitan éléktronik teu tiasa mesen sadaya komponén anu diperyogikeun kalayan parameter anu sami.

c. Aranjeunna henteu tiasa mendakan perusahaan perakitan pcb biaya murah dibandingkeun sareng aranjeunna nyusun prototipe PCB nyalira

d. Pabrikan PCBA henteu gaduh profési anu cekap, henteu tiasa dirakit produkna kalayan kualitas luhur.

Turnky-Cheap-Pcb-Assembly

PCBfuture.com tujuanna pikeun ngeureunkeun ieu sareng nyayogikeun jasa perakitan pcb turnkey gancang kualitas tinggi sareng murah.

PCBfuture gaduh pangalaman anu euyeub ngahasilkeun prototipe sareng PCB volume low-to-mid sareng ngagaduhan tim perakitan anu berpengalaman pikeun mastikeun rakitan PCB anjeun gancang. Majelis pcb turnkey kali kalungguhan kami anu pangpendekna dina industri, panggancangna kami ngintunkeun PCB anu dipasang ka konsumén kami dina 3 dinten.  

1. PCB Prototyping panggancangna dina 24 jam

PCBfuture ngamimitian bisnis ti PCB Manufaktur, urang gaduh kamampuan PCB anu kuat pikeun minuhan tenggat proyék anu sesah. Pikeun PCB sisi Single / PCB sisi ganda sareng 4 lapisan PCB, urang panggancangna tiasa ngahasilkeun kaluar dina 24 jam.

2. Gancang giliran komponén éléktronik sumber

PCBfuture parantos ngawangun hubungan kerjasama anu kuat sareng distributor komponén anu terkenal di dunya sapertos Digi-Key, Panah, Mouse, Avnet, sareng Chip hiji tempat sareng sajabana Kami ogé parantos netepkeun kerjasama strategis sareng agén utama pabrik komponén aslina. Naon deui, urang gaduh inpormasi lengkep pikeun seueur komponén anu biasa dianggo. Éta pastikeun urang tiasa nyiapkeun komponén éléktronik kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna sareng waktos kalungguhan.

3. Layanan perakitan éléktronika gancang

Ku ngagunakeun mesin canggih SMT sareng Through * hole anu canggih sareng canggih, urang tiasa ngempelkeun macem-macem jinis PCB kalayan téknologi misted kalayan gancang. Béda sareng seueur pabrik Majelis PCB, kami gaduh tim khusus sareng garis perakitan SMT anu jawab pasatujuan pcb giliran gancang sareng pesenan majelis pcb prototipe.

Tina tanda petik khusus gancang sakumaha kabutuhan anjeun, manufaktur PCB, Komponén sumber, SMT Assembly, DIP Assembly, Test sareng kintunan, ngaléngkah ka léngkah dua teras salajengna. Kami ngagaduhan Tim PMC anu nurani nuturkeun prosésna sareng pastikeun urang tiasa ngaluarkeun papan ka palanggan dina waktosna.

Dumasar kana pembuatan PCB anu saé sareng dipercaya komponén giliran gancang sumber dukungan, kami tiasa ngajamin anjeun tiasa kéngingkeun jasa perakitan éléktronika anu nyugemakeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun proyek perakitan PCB. Kanggo inpormasi lengkep, punten email ka service@pcbfuture.com.