Taros Kami

SHENZHEN KAISHENG PCB CO., Ltd.

Alamat

RM4,16 / F HO KING Comm CTR 2-16 FAYUEN ST MONGKOK KLN HONGKONG

Telepon

86-0752-8898101

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami