Majelis PCB Volume

PCBFuture ngahususkeun kana jasa perakitan PCB low volume sareng jasa majelis Jilid tengah kalayan fungsi anu disesuaikan. Kami dilengkepan fasilitas manufaktur canggih pikeun low-to-middle volume custom PCB assembly. Sareng kami gaduh sababaraha jalur perakitan anu tiasa sacara gampil ngarobih sareng ngarobih numutkeun syarat produk éléktronik sareng spésifikasi dina waktos anu langkung pondok.

Kami ngurus sakabéh rakitan PCB ti pabrik PCB, pangadaan komponén, perakitan SMT, ngalangkungan rakitan liang, tés sareng pangiriman. Janten pabrik perakitan éléktronik terkemuka nawiskeun jasa perakitan PCB jilid, kami mastikeun yén produk anjeun sadayana bebas résiko kalayan biaya murah.

PCBFutures Kamampuh dina Volume PCB Assembly

Kami spesialis rakitan dewan sirkuit dina industri anu nawiskeun jasa perakitan dewan sirkuit anu tiasa dipercaya pisan. Ahli anu berpengalaman sareng tanggung jawab urang ngabantosan PCBFuture nawiskeun palanggan kami sareng majelis paling cocog sapertos anu diarepkeun pikeun aplikasi khusus na. 

• Desain pikeun Tés (DFT)

• Desain pikeun Manufaktur (DFM)

• rakitan BGA

• SMT ngarakit panempatan komponén tina 0402 ka QFP pitch hadé

• rakitan patuh RoHS

• Ngalangkungan soldering PCB liang

• jasa soldering PCB Leungeun

• Majelis PCB bébas timbel

• komponén Precision kalungguhan ngabentuk

• Henteu beresih ogé prosés nyeuseuh cai

Mangpaat pikeun urang Majelis PCB Volume:

• Sadaya papan sirkuit cetak bulistir kami mangrupikeun uji 100% (E-test, test Solderability, FQC sareng sajabana).

• Sababaraha jalur perakitan kanggo nyumponan sarat konsumén anu paling nuntut.

• Nyayogikeun jasa perakitan PCB prototipe pikeun uji sateuacan produksi masal.

• Mimitian produksi masal saatos palanggan ngalirkeun sadayana tés atanapi nyayogikeun produksi kadua PCB prototipe kadua. 

• Ngalaksanakeun pamariksaan AOI sareng pamariksaan visual dina sadaya prosés perakitan PCB.

• Ngagunakeun inspeksi sinar-X dina BGA sareng paket kompléks anu sanés.

• upami aya masalah perakitan, insinyur kami anu berpengalaman tiasa ngabéréskeun éta sateuacan dikirim.

• Kami gaduh tim anu berpengalaman pikeun ngabéréskeun sadaya masalah perakitan sareng ngintunkeun PCB anu dieusian kualitas pikeun anjeun dina waktosna.

 

Kami gaduh kayakinan dina nyayogikeun anjeun kombinasi jasa perakitan PCB turn-key, kualitas, harga sareng waktos pangiriman dina urutan majelis PCB volume volume alit anjeun sareng urutan majelis Volume PCB perakitan. 

Upami anjeun milari pabrik perakitan PCB anu idéal, punten kirimkeun file BOM sareng file PCB anjeun ka sales@pcbfuture.com . Sadaya file anjeun rahasia pisan. Kami bakal ngirimi anjeun tanda petik anu akurat sareng waktos lead dina 48 jam.