Blog Tech

  • Kumaha carana nyegah batur ti nyalin desain PCB?

    Kumaha carana nyegah batur ti nyalin desain PCB?

    Dina desain PCB, sanggeus completing desain PCB ngaliwatan loba hurdles, isu pangpentingna nyaéta hak cipta na plagiat geus ilahar.Janten, kumaha carana nyegah batur nyalin desain PCB?1. Panawaran pikeun patén.2. Ngagiling chip.Grind pola kaluar chip kalayan sandpaper halus.Éta langkung mangpaat pikeun bagian ...
    Maca deui
  • Naon léngkah produksi jeung sarat tina PCB assembly test stand

    Naon léngkah produksi jeung sarat tina PCB assembly test stand

    A PCB assembly test stand mangrupakeun alat dipaké pikeun nguji PCB assembly produk tungtung.Nalika nyieun rak test assembly PCB, pabrik processing assembly PCB biasana kudu nyadiakeun file Gerber jeung sampel assembly PCB pikeun mempermudah produksi rak test.Pikeun bangku tés assembly PCB ayeuna, ngan ...
    Maca deui
  • Bakal dewan assembly PCB ngabahayakeun pikeun awak manusa?

    Bakal dewan assembly PCB ngabahayakeun pikeun awak manusa?

    Bakal dewan assembly PCB ngabahayakeun pikeun awak manusa?Seueur réréncangan anu parantos nganjang ka bengkel bakal naroskeun patarosan sapertos kitu.Dinten ieu abdi bade masihan anjeun jawaban!Ngabahayakeun pikeun digawé pikeun lila di lingkungan dewan PCB.Kontaminasi assembly PCB nujul kana sagala deposit permukaan, imp ...
    Maca deui
  • Beda antara BOM jeung daptar bagian

    Beda antara BOM jeung daptar bagian

    Kami terang yén daptar BOM kedah ngandung seueur inpormasi, tapi inpormasi anu diperyogikeun dina éta henteu sigana béda pisan tina daptar bagian produk anu kami kenal, tapi henteu.Eusi anu dibutuhkeun ku daptar BOM kawilang langkung lengkep.Kiwari, PCB Future bakal ...
    Maca deui
  • Mana anu langkung cocog pikeun pamrosésan rakitan PCB antara las selektif sareng patri gelombang?

    Mana anu langkung cocog pikeun pamrosésan rakitan PCB antara las selektif sareng patri gelombang?

    las selektif jeung gelombang soldering ilahar dipaké dina PCB assembly proofing.Sanajan kitu, unggal sahiji metodeu ieu boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan.Hayu urang tingali las selektif sareng patri gelombang - anu mana anu langkung cocog pikeun ngolah chip SMT, proofing sareng assembling ...
    Maca deui
  • Naha PCBA peryogi prosés dispensing?

    Naha PCBA peryogi prosés dispensing?

    Konsumén sering naroskeun ka pabrik PCBA nalika aranjeunna ngolah rakitan papan sirkuit, naha urang peryogi prosés dispensing pikeun produk urang?Dina waktos ayeuna, urang bakal komunikasi sareng para nasabah sareng nangtoskeun naha ngalakukeun prosés dispensing dumasar kana skenario pamakean saleresna tina pr ...
    Maca deui
  • Kumaha ngadalikeun kualitas dewan PCB di PCB Factory

    Kumaha ngadalikeun kualitas dewan PCB di PCB Factory

    Kualitas mangrupikeun pondasi perusahaan, sareng éta ogé mangrupikeun landasan pangwangunan.Léngkah munggaran pikeun mastikeun kualitas nyaéta milih piring kualitas luhur.Upami pabrik PCB hoyong ngontrol kualitas papan PCB, kumaha carana ngontrolana?Lamun urang hayang ngadalikeun kualitas papan PCB, ...
    Maca deui
  • Naon komponén papan sirkuit?

    Naon komponén papan sirkuit?

    Papan sirkuit mangrupikeun komponén inti produk éléktronik.Hayu urang tingali dina komponén papan sirkuit: 1. Pad: Pad mangrupakeun liang logam dipaké pikeun solder pin komponén.Lapisan 2: Gumantung kana desain papan sirkuit, bakal aya dua sisi, 4-lapisan, 6-lapisan, 8-lapisan, ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih HASL, ENIG, OSP circuit board prosés perlakuan permukaan?

    Kumaha carana milih HASL, ENIG, OSP circuit board prosés perlakuan permukaan?

    Saatos urang ngarancang papan PCB, urang kedah milih prosés perawatan permukaan papan sirkuit.Prosés perlakuan permukaan nu ilahar dipaké papan sirkuit anu HASL (prosés nyemprot timah permukaan), ENIG (prosés emas immersion), OSP (prosés anti oksidasi), sarta surfing ilahar dipaké ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina One-Stop PCBA Processing

    Kaunggulan tina One-Stop PCBA Processing

    Kanggo sababaraha perusahaan ngamimitian, perusahaan solusi, atanapi perusahaan alit, langkung umum milih pamrosesan PCBA (umumna nyarios, buruh kontrak PCBA sareng bahan).Pikeun jinis usaha di luhur, kusabab teu aya sistem ranté suplai anu sampurna, teu aya tim insinyur anu cocog sareng Meuli te ...
    Maca deui
  • Kumaha panelize PCB pikeun assembly PCB gampang?

    Kumaha panelize PCB pikeun assembly PCB gampang?

    Dina raraga ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung ngurangan biaya produksi dina prosés assembly PCB, papan circuit bulistir biasana nyieun dina panel pikeun produksi, nu bisa mempermudah pabrik processing PCBA pikeun ngalakonan las chip.Di handap ieu bakal ngobrol ngeunaan métode panelized umum jeung prinsip o ...
    Maca deui
  • 16 jenis PCB soldering defects umum

    16 jenis PCB soldering defects umum

    16 jenis defects soldering PCB umum Dina prosés assembly PCB, rupa-rupa defects mindeng muncul, kayaning soldering palsu, overheating, bridging jeung saterusna.Handap PCBfuture bakal ngajelaskeun defects assembly PCB normal nalika solder nu PCBs na kumaha carana ulah eta.1. Palsu soldering Panémbong fitur ...
    Maca deui