Komponén Sourcing

Saatos mangtaun-taun kerja keras, PCBfuture parantos ngembangkeun kerja sama kerjasama anu kuat sareng distributor komponén anu terkenal di dunya, anu ngamungkinkeun kami kéngingkeun komponén kualitas luhur ti pamasok sareng pabrik anu ngagaduhan otorisasi. Ayeuna, PCBfuture gaduh 18 insinyur pengadaan profesional sareng kami parantos ngembangkeun metode sourcing anu teratur sareng akurat pikeun komponén éléktronik. Sadaya padamelan urang ngabantosan urang pikeun nyingetkeun ranté pasokan sareng ngagaleuh bagian aslina kalayan harga anu paling ekonomis. Di sagigireun éta, waktos kalungguhan petik PCB Assembly BOM kami tiasa gancang sakumaha 24 jam.

Komponén éléktronik kualitas luhur

PCBfuture salawasna terang kualitasna mangrupikeun hal anu penting pikeun konsumén, sareng komponenana mangrupikeun alesan utami pikeun papan éléktronik tiasa dianggo panjang atanapi henteu. Kusabab éta, kami ngawangun kerjasama anu kuat sareng komponén anu ngagaduhan otorisasi sareng komponén terkenal, kalebet Panah Éléktronika, Mouser, Avnet, Digi-key, Farnell, Future Electronics, sareng sajabana gudang urang.

Prototipe sareng Komponén Leutik-ka-Pertengahan Sumber

Urang sadayana terang komponén éléktronik sumber mangrupikeun bagian konci dina layanan perakitan PCB turnkey sareng éta ogé peryogi solokan ageung tanaga, sumber sareng waktos kanggo éta. Dibandingkeun sareng majelis pcb Jilid, majelis pcb Prototype bakal teu ekonomis pikeun insinyur sareng désainer. PCBfuture parantos nyiptakeun metode pamekaran anu éfisién ngajantenkeun urang tiasa sumber sareng ngadugikeun bagian anu diperyogikeun gancang. Ngandelkeun kerjasama anu caket tina tim, urang tiasa gancang ngadugikeun BOM, henteu masalah éta prototipe atanapi urutan volume. Ogé éta tiasa ngabantosan urang pikeun mendakan komponén anu sesah dipilarian ogé.

Kirang biaya

Unggal taun, PCBfuture mésér sajumlah ageung komponén ti distributor terkenal sareng pabrik komponén. Seueur ageung pameseran ngamungkinkeun urang kéngingkeun harga anu kawilang murah ti aranjeunna. Ieu ngabantosan kami pikeun ngirangan biaya kami anu salajengna ngamungkinkeun urang ngalirkeun manpaat pikeun konsumén kami. Pesenan rakitan turnkey PCB lega wengkuan kami ngaminimalkeun kabutuhan panyimpenan inventaris tambahan pikeun komponén éléktronik pikeun urang.

Tujuan utami kami nyaéta ngadamel PCB Manufaktur, Komponén Sourcing sareng perakitan Éléktronik salaku padamelan urang, sareng ngantep konsumén urang konsentrasi dina rékayasa éléktronik sareng desain.

Pikeun kéngingkeun perkiraan biaya Majelis PCB pikeun proyék payun, mangga teraskeun pamundut anjeun ka jasa @ pcbfuture.com.