Pcb Manufaktur Sareng Majelis

Pcb Manufaktur Sareng Majelis - PCBFuture

PCBFuture is one of the best pcb manufacturing and assembly manufacturer.

Kata kunci: PCB assembly, PCB manufacturing and assembly, kamampuan PCBA

PCBFuture gaduh sistem kontrol kualitas anu kuat sareng sadaya sertipikat sapertos TS16949, UL, RoHS, CE, ISO, jsb. Kanggo PCB, urang gaduh Flying Probe Test sareng E-Testing. Pikeun PCBA, urang ngagaduhan IQC, AOI, Fungsi Fungsi, QA. Ieu mangrupikeun faktor dasar tapi penting pisan pikeun industri PCB.

Salaku anu paling populér perusahaan rakitan éléktronik di Cina, kami parantos nyayogikeun spésifikasi full-spec solusi manufaktur éléktronik salami 10 taun kanggo nyumponan kabutuhan pasar Cina.

Kami gaduh palanggan tina industri anu béda dina hal efektivitas biaya, kualitas, pangiriman sareng syarat anu sanés. Ti tata perenah PCB dugi ka prototipe PCB, manufaktur massal, teras perakitan PCB, jasa rakitan éléktronik, papan sirkuit cetak kami seueur dianggo dina robotika, médis, otomotif, komunikasi, produk éléktronik industri sareng konsumén.

Kami ngiringan usaha ieu: PCB fléksibel, PCB kustom, prototipe PCB, turnkey PCB assembly, éléktronik PCB assembly, batch PCB assembly alit, jst

Naha milih pabrik pcb sareng perakitan kami:

1. Precision pisan luhur sareng presisi-prototipe kami alus teuing dina akurasi sareng tiasa minuhan spésifikasi palanggan. Ieu kusabab urang nyandak kualitas sareng detil sacara serius.

2. Turnaround gancang-urang ngartos nilai waktos pelanggan. Kituna, urang narékahan pikeun ngadamel prototipe anjeun kalayan gancang. Maka, jasa perakitan PCB prototipe gancang kami tiasa nyingkat waktos ngantosan anjeun ti sababaraha minggu ka sababaraha menit.

3. Harga anu murah pisan-kami gaduh pendekatan anu komprehensif pikeun ngabantosan anjeun ngajaga harga anu murah sareng terjangkau. Kituna, kami bakal ngalengkepan proyek anjeun nganggo anggaran anu lumayan.

4. Koréksi kasalahan-prototipe PCB kami penting pisan pikeun milari cacat, janten tiasa nyingkahan kagagalan ageung engké. Ngaleungitkeun cacad ieu salaku gancang-gancang tiasa ngahémat anjeun seueur waktos sareng biaya

5.Majelis péngkolan pcb gancang-anjeun tiasa nyungkeun prototipe PCB. Anjeun ngan ukur kedah ngirimkeun desain PCB sareng nampi hasilna.

6. Pangujian sampel sateuacan produksi pinuh - Kami ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji papan prototipe sareng mastikeun naha sabab tiasa dianggo sakumaha diperyogikeun.

Kamampuh perakitan PCB:

Pamasangan permukaan (SMT)

Ngaliwat liang (THT)

SMT & THT hibrida

Tempatan Sisi Single atanapi Ganda

Komponén Pitch Rupa

BGA sareng seueur deui

Inpormasi Diperyogikeun pikeun PCBA:

Dihaturkeun di handap ieu mangrupikeun daptar éléktronika sareng bahan konsumsi anu pakait anu diperyogikeun pikeun majelis dewan sirkuit cetak:

 Papan Sirkuit Dicetak (PCB)

 Komponén listrik sapertos resistor.

 Bahan solder sapertos kawat, preforms, bar, fluks sareng témpél.

 Alat-alat solder sapertos mesin solder gelombang, mounter permukaan, SMT-Stencil, perlengkapan solder sareng alat uji coba jsb.

Kusabab PCBFuture didirikeun, kami parantos damel babarengan sareng seueur perusahaan di bumi sareng di mancanagara kalayan ideu kualitas munggaran sareng klien nyaéta déwa anu parantos ngahontal popularitas tinggi. Kami parantos nampi kapercayaan sareng dukungan perusahaan ti langkung ti 40 nagara kalayan harga kalapa, produk kualitas anu saé sareng jasa anu saé.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.