Pcb Pabrik Sareng Majelis

Pcb Fabrikasi Sareng Majelis - PCBFuture

	
PCBFuture offer PCB fabrication and assembly service at very lowest price.

Kata kunci: Pabrikan PCB, sarat perakitan PCB, Majelis PCB Turnkey

Naha anjeun peryogi majelis PCB, pabrikan PCB, rakitan kiriman atanapi majelis pengadaan bahan-turnkey, PCBFuture ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun ngatur sadaya proyek anjeun éfisién. Kalayan langkung ti 15 taun pangalaman dina jasa PCB, urang terang yén biaya perakitan anu wajar, layanan kualitas luhur, pangiriman tepat waktu sareng komunikasi anu saé mangrupikeun konci anu ngajaga palanggan kami bagja sareng kumaha kami ngajantenkeun bisnis urang suksés.

Investasi anu penting pikeun perlengkapan kedah dilakukeun sateuacan komponén éléktronik tiasa ditempatkeun sacara propésional sareng dipasang kana papan sirkuit cetak anjeun sapertos printer stensil otomatis, mesin pick sareng tempat, oven refow, mesin Inspeksi optik otomatis (AOI), mesin sinar-X, mesin solder selektif, mikroskop, sareng stasiun solder.

Kusabab kami komitmen pikeun nohonan waktos kalungguhan sareng sarat kualitas anjeun kami teras-terasan nanem modal dina téknologi pangénggalna di SMT sareng alat liwat-liang.

Naha milih kami PCB Fabrication And Assembly:

1. Tim anu hebat pisan tina insinyur, programer, operator SMT, teknisi solder sareng inspektur QC.

2. Sarana canggih sareng SMT pang anyarna sareng alat-alat anu hadé anu urang ngagaduhan sumber anu pangsaéna pikeun nyumponan sadaya kabutuhan PCB.

3. Kami tiasa nyayogikeun jasa PCB turnkey anu bakal nyayogikeun papan sirkuit anu dicitak anu paling saé pikeun proyek anjeun.

4. A state-of-the-art quoting & mesen sistem online.

5. Kami ngahususkeun dina jalan alit sareng sedeng kalayan kaping timbal gancang.

6. nyayogikeun produk sareng jasa kualitas unggul kalayan pangiriman tepat waktu kalayan harga anu kalapa kalapa.

7. Sadaya PCB kami Certified sareng UL.

8. Sadaya PCB Spesifikasina Standar kami diwangun ka IPC-A-6011/6012 révisi pangénggal Kelas 2 kalayan pamariksaan dumasar kana IPC-A-600 Kelas 2 révisi pangénggalna, salian ti sarat anu ditangtoskeun ku palanggan.

9. Sadaya Déwan Sirkuit Prints Standar anu diuji sacara listrik.

Urang tiasa nyayogikeun jasa:

Pabrikasi PCB

Majelis PCB

Komponén sumberna

Papan FR4 Tunggal

Papan FR4 dua sisi

Téknologi luhur buta sareng dikubur ngalangkungan papan

Papan multilayer

Kandel-tambaga

SMT

Frékuénsi luhur

Multilayer HDI PCB

Isola Rogers

Kaku-flex

Teflon

PCBFuture gaduh dukungan jasa insinyur. Salaku PCB & Produsén rakitan PCBmoal tiasa ngalih tanpa dukungan insinyur. Tim insinyur kami diwangun ku seueur insinyur pangalaman. Ampir kabéh produk populér anu dialaman ku aranjeunna pikeun dukungan produksi. Kacuali pangalaman produksi, rékayasa tibalik sadayana aya dina jasa aranjeunna. Insinyur aranjeunna teras-terasan masihan dukungan anu kuat pikeun perakitan PCB.

Pabrikasi & Majelis PCB anu dipercaya.Langkung ti 2000 perusahaan kerjasama sareng kami sabab pikir kami dipercaya. Ayeuna, seueur anu sumping salaku rujukan ti konsumén anu wareg. Kusabab téknologi pang anyarna, dimungkinkeun pikeun ngolah sareng ngalaksanakeun proyek anjeun sacara éfisién sareng masa depan-buktina. Kaprihatinan konsumén sok pokus!

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.