Majelis Pcb Turnkey Murah

Pedaran pondok:

PCBFuture mangrupikeun perusahaan anu berorientasi pelanggan anu fokus kana nyayogikeun solusi papan sirkuit khusus anu berkualitas sareng épisién pikeun harga kalapa. Kami ngembang tina nawiskeun palanggan kalayan layanan tunggal PCB pikeun ngadukung jasa komprehensif sareng sirkuit maju, produksi PCB masal, perakitan PCB, bagian-bagian anu mésér dina solusi PCB turnkey.


  • Palapis logam: Immersion Emas
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 2 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Tinggi Tg FR-4
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: Emas Immersion Cara Produksi: SMT + Lapisan: 2 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Tinggi Tg FR-4 Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jenis Solder: Patuh RoHS Jasa Setop: Pabrik PCB Sareng Turnkey PCB Assembly Nguji: 100% AOI / E-test / Visual Test
    Dukungan Tehnologi: Gratis DFM (Desain Pikeun Manufaktur) Cék Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Téhnologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: Produksi PCB Majelis PCB Majelis, PCB turnkey, Pabrikan Majelis PCB, jasa toko PCB, Majelis PCB Murah, Perusahaan Majelis Déwan Sirkuit Dicetak

     

    PCBFuture mangrupikeun perusahaan anu berorientasi pelanggan anu fokus kana nyayogikeun solusi papan sirkuit khusus anu berkualitas sareng épisién pikeun harga kalapa. Kami ngembang tina nawiskeun palanggan kalayan layanan tunggal PCB pikeun ngadukung jasa komprehensif sareng sirkuit maju, produksi PCB masal, perakitan PCB, bagian-bagian anu mésér dina solusi PCB turnkey.

     

    Alesan pikeun milih PCBKahareupna

    1. Bahan baku sirkuit papan impor frékuénsi luhur pikeun mastikeun kualitas produk tina sumberna.

    2. Sét pinuh ku alat-alat pangobatan permukaan tiasa minuhan kabutuhan sagala rupa industri.

    3. Anjog kamampuan téknis PCB Multilayer Circuit Board.

    4. Sistem kontrol kualitas PCB ketat pikeun ngajamin kinerja produk sacara épéktip.

    5. Tim Téknis Top.

    6. Palayanan intim.

    6. Sumberdaya anu Mangpaat.

     

    Urang tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu:

    Manufaktur PCB

    Komponén sumberna

    Ngalangkungan PCB liang

    Majelis PCB SMT

    Nguji sareng program

    Majelis PCB pertengahan volume

     

    Naon harga anu dikutip anjeun kalebet? 

    Kami bakal nyayogikeun anjeun harga pikeun perakitan PCB. Harga perakitan PCB kalebet perkakas, témplat solder sareng padamelan perakitan kanggo ngamuat komponénna. Kutipan konci-konci kami ogé nunjukkeun harga komponén sakumaha anu dituduhkeun. Kami henteu ngecas biaya instalasi atanapi biaya rakitan NRE.

     

    Naon waktos kalungguhan dina urutan giliran-konci?

    Proyék Tim Diterangkeun sacara umum nyaéta waktos Bagian Pangadaan waktos kalungguhan sareng waktos pamimpin PCB Majelis. Nanging, urang nyobian nyingkat garis waktos ku ngalirénkeun Proses perakitan PCB urang. Salaku conto, sakali kami nampi Gerber Files anjeun pikeun pabrik PCB sareng BOM pikeun perakitan PCB, kami bakal ngamimitian nyiapkeun stencil pikeun dewan anjeun sareng ngarengsekeun pabrikan sasarengan sareng prosés pengadaan bagian.

     

    PCBFuture bakal ngahémat anjeun waktos atanapi biaya sareng ngirangan kamungkinan résiko pikeun milari tanggung jawab kalebet sababaraha panyadia. Kami ngadukung perputaran gancang babarengan waktos pangiriman normal pikeun nyumponan sarat anu béda tina konsumén. Kami gaduh tim anu kuat diwangun ku manajer anu disertifikasi pikeun mastikeun kualitas papan sirkuit anjeun.

    Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, punten kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali