Déwan Kontrol Industri Majelis Turnkey Pinuh

Pedaran pondok:

PCBFuture nyayogikeun anu hadé dina pabrikasi PCB sareng jasa Majelis. Kami gaduh panyalindungan ESD anu lengkep sareng jasa uji ESD anu ditungtun ku padamel anu propésional. Salami sapuluh taun ka pengker, PCBFuture parantos teras-terasan tumuh sareng berkembang kusabab urang parantos komitmen pikeun nyayogikeun layanan palanggan anu pangsaéna sareng kualitas produk.


  • Palapis logam: GEUS DIPIMPIN GRATIS
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 2 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: FR-4 tg135
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: NU NGANGGO GRATIS Cara Produksi: SMT + Lapisan: 2 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: FR-4 tg135 Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jinis Solder: Gratis-Lead (Patuh RoHS) Jasa Setop: Majelis PCB volume handap Nguji: 100% AOI / E-test / Visual Test
    Dukungan Tehnologi: Gratis DFM (Desain Pikeun Manufaktur) Cék Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Téhnologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: PCB Assembly Service, Proses PCB Assembly, PCB Populasi, Pabrikan Majelis PCB, Turn-Key

     

    PCBFuture nyayogikeun anu hadé dina pabrikasi PCB sareng jasa Majelis. Kami gaduh panyalindungan ESD anu lengkep sareng jasa uji ESD anu ditungtun ku padamel anu propésional. Salami sapuluh taun ka pengker, PCBFuture parantos teras-terasan tumuh sareng berkembang kusabab urang parantos komitmen pikeun nyayogikeun layanan palanggan anu pangsaéna sareng kualitas produk.

     

    Naha milih jasa perakitan PCB kami?
    1. Dina parsial Turn-Key, anjeun tiasa mesen PCB sareng komponenana parsial. Insinyur kami gaduh puluhan taun pangalaman pabrikan PCB pikeun mastikeun panempatan bagian anu nyumponan kabutuhan sirkuit sareng arsitéktur mékanis.

    2. PCBFuture tiasa nyayogikeun PCB bulistir kualitas luhur sareng majelis dewan sirkuit dicitak dina harga anu kalapa kalapa kalayan jasa anu luar biasa sareng pangiriman tepat waktu.

    3. Kalayan sumber sareng pangalaman kami, kami ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun nyumponan kabutuhan proyék anjeun tina konsép dugi ka produksi sareng ogé janten mitra rékayasa éléktronik lengkep anjeun henteu paduli sabaraha ageung atanapi alit proyek anjeun.

     

    Urang tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu:

    Manufaktur PCB

    Nguji sareng program

    Majelis PCB prototipe

    Layanan Majelis Déwan Sirkuit Péngkolan-Konci

    Pamariksaan kualitas sareng rakitan akhir

     

    Kumaha mastikeun komponén éléktronik anu asli

    1. Anjeun teu kedah mésér bahan kadua sareng bahan palsu kalayan murah. Anjeun kedah mésér ti pabrik aslina anu ditunjuk agén sareng saluran resmi sanés, sapertos Dejie, Mouser, Arrow, jst;

    2. Bahan anu dibeli kedah dibandingkeun sareng produksi BOM pikeun mastikeun yén mérek sareng modélna leres;

    3. Kacuali palanggan parantos nangtoskeun sarat, bahan anu dipésér paling diproduksi ku pabrik resmi, sareng kualitasna dijamin;

    4. Bahan anu dipésér kedah parios pikeun mastikeun yén fungsina leres-leres;

    5. Bahan anu dipésér kedah disimpen sacara wajar pikeun nyingkahan masalah kualitas sapertos beueus kusabab panyimpenan bahan anu teu leres.

     

    Kumaha carana milih pabrik rakit PCB?

    1. Gelar spesialisasi pabrik.

    2. Kasadaran palayanan.

    3. Pangalaman industri.

    4. Harga ngolah PCBA relatif transparan.

     

    Kami ngabantosan, merhatoskeun sareng ngadukung ku cara proaktif pikeun ngabantosan anjeun meunang di pasar kalapa. Sedengkeun pikeun harga kami, anjeun bakal mendakan aranjeunna paling murah. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, punten kersa ngahubungisales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali