Déwan éléktronik Tablet PC Turnkey PCB

Pedaran pondok:

PCBFuture parantos kalibet dina pembuatan PCB. Salami mangtaun-taun, urang janten pelanggan centric sareng nganteurkeun desain PCB kecepatan luhur multilayer kualitas luhur, ngémutan manufaktur sareng uji coba dunya nyata.


  • Palapis logam: HASL Diterangkeun gratis
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 8 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Tinggi Tg 170 FR-4
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: HASL Lead gratis Cara Produksi: SMT + Lapisan: 8 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Tinggi Tg 170 FR-4  Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jenis Solder: Patuh RoHS Jasa Setop: Pabrik PCB Sareng Turnkey PCB Assembly Nguji: 100% AOI / X-ray / Visual Test
    Dukungan Tehnologi: Gratis DFM (Desain Pikeun Manufaktur) Cék Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Téhnologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: Majelis PCB, pabrikan PCB, Syarat, Pabrikan Majelis PCB, Majelis PCB Murah, Perusahaan Majelis Déwan Sirkuit Dicetak

     

    PCBFuture parantos kalibet dina pembuatan PCB. Salami mangtaun-taun, urang janten pelanggan centric sareng nganteurkeun desain PCB kecepatan luhur multilayer kualitas luhur, ngémutan manufaktur sareng uji coba dunya nyata.

    Di PCBFuture, kami narékahan pikeun gawéan babarengan sareng konsumén urang. Ti prototyping dugi ka produksi skala pinuh, kami mangrupikeun penyuluhan kamampuan pelanggan. Kami teras ningkatkeun program kualitas sareng prosés pikeun minuhan atanapi ngaleuwihan sarat konsumén sacara teras-terasan.

    PCBFuture komitmen pikeun nerapkeun sistem manajemen kualitas sahingga produk sareng jasa na salawasna minuhan sarat konsumén urang.

     

    Naha Majelis PCB sareng jasa manufaktur PCB kami?
    Kawijakan kualitas kami pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas pikeun nyumponan sarat sareng ekspektasi konsumén ku Harga, Kualitas, pangiriman tepat waktu sareng Layanan.

     

    Kami ngadukung cutatan online 24 jam sareng jasa 12-jam anu ngadesek pikeun prototipe PCB. Spésialisasi dina produksi PCB hiji sisi, PCB dua sisi, PCB multilayer, PCB aluminium sareng PCB fléksibel.

    Kami komitmen pikeun nyumponan kabutuhan konsumén urang tina industri anu béda dina hal kualitas, pangiriman, efektivitas biaya sareng solusi PCB. Ogé nyayogikeun jasa khusus khusus. Tungtungna, PCBFuture ngarobih PCB numutkeun anggaran anjeun pikeun ngahémat waktos anjeun pikeun méni pasar.

     

    Urang tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu:

    Komponén sumberna

    PCB sisi hiji

    PCB dua sisi

    multi-lapisan PCB

    Nguji sareng program

    Majelis PCB giliran gancang

    Majelis PCB Turnkey

    Majelis PCB volume handap

    Majelis PCB pertengahan volume

    Aplikasi Papan Sirkuit Dicetak:

    1. Aplikasi Lampu

    LEDs sareng PCB basis aluminium resep pisan pikeun sajumlah aplikasi sareng industri.

    2. Éléktronika konsumén

    Éléktronika konsumén mangrupikeun alat anu urang anggo unggal dinten, sapertos smartphone atanapi komputer. Bahkan modél paling anyar tina kulkas sering kalebet komponén éléktronik.

    3. Parabot médis

    Pikeun aplikasi médis, paket alit diperyogikeun pikeun nyumponan sarat ukuran pikeun implan atanapi monitor kamar darurat. Ku alatan éta, PCB médis condong jadi khusus PCB sambung-kapadetan tinggi, ogé disebut HDI PCBs. PCB médis ogé tiasa didamel nganggo bahan dasar anu fleksibel, sahingga PCB tiasa lentur nalika dianggo, anu penting pikeun alat médis internal sareng éksternal.

    4. Aplikasi Industri

    5. Aplikasi Otomotif

    6. Aerospace Aplikasi

     

    Pancegahan pikeun pembuatan papan sirkuit frékuénsi luhur:

    1. Kontrol impedansi ketat, kontrol lébar garis relatif ketat pisan, sareng toléransi umum sakitar 2%.
    2. Kusabab panggunaan pelat khusus, adhesi deposit tambaga PTH henteu luhur. Sacara umum, alat-alat pangobatan plasma diperyogikeun pikeun ngaliarkeun liang sareng permukaan pikeun ningkatkeun adhesi tambaga PTH sareng tinta topéng solder.
    3. Entong ngagiling piring sateuacan résistansi las, upami sanésna caketna bakal goréng pisan, sareng ngan ukur tiasa dibasmi ku bubuk mikro-korosif.
    4. Kaseueuran lambaranana mangrupikeun bahan PTFE. Bakal aya seueur pasisian kasar nalika aranjeunna kabentuk ku alat pemotong panggilingan biasa, anu peryogi pemotong panggilingan khusus.
    5. Papan sirkuit frékuénsi luhur mangrupikeun papan sirkuit khusus kalayan frékuénsi éléktromagnétik anu luhur. Sacara umum, frékuénsi luhur tiasa dihartikeun frékuénsi di luhur 1 GHz.

    Sipat fisikna, akurasi sareng parameter téknis menuntut pisan. Ieu sering dianggo dina sistem anti-tabrakan mobil, sistem satelit, sistem radio sareng bidang sanés.

    Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali