Majelis Déwan Sirkuit Kontrol

Pedaran pondok:

PCBFuture mangrupikeun perusahaan PCB anu khusus kana pabrikan PCB. Perusahaan gaduh produksi profesional, tés, penjualan sareng tim jasa, sareng ngenalkeun téknologi canggih sareng alat di bumi sareng luar negeri. Utamana ngahasilkeun 1-24 lapisan FR4, bahan basa logam (dumasar aluminium, basis tambaga), papan sirkuit frékuénsi luhur.


  • Palapis logam: GEUS timbel gratis
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 2 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: FR-4 TG 135
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: HASL kalungguhan gratis Cara Produksi: SMT + Lapisan: 2 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: FR-4 TG 135 Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jenis Solder: Bébas-Kalungguhan Jasa Setop: Majelis PCB Turnkey Nguji: 100% AOI / E-test / Tés Visual
    Dukungan Tehnologi: Gratis DFM (Desain Pikeun Manufaktur) Cék Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Téhnologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: Layanan Majelis PCB, Prosés Majelis PCB, Penduduk PCB, Pabrikan Majelis PCB

     

    PCBFuture mangrupikeun perusahaan PCB anu khusus kana pabrikan PCB. Perusahaan gaduh produksi profesional, tés, penjualan sareng tim jasa, sareng ngenalkeun téknologi canggih sareng alat di bumi sareng luar negeri. Utamana ngahasilkeun 1-24 lapisan FR4, bahan basa logam (dumasar aluminium, basis tambaga), papan sirkuit frékuénsi luhur.

     

    Naha milih?
    Nalika anjeun milih kami salaku perusahaan PCBA koperasi, anjeun milih pasangan sareng layanan anu pangsaéna. Jasa perakitan PCB urang minuhan patokan kualitas luhur sareng nuturkeun IPC Kelas 3, RoHS sareng ISO 9001: 2008-sertifikasi standar. Salaku tambahan, urang tiasa ngadamel sagala jinis PCB, naha dua sisi atanapi sisi hiji, SMT, ngaliwatan-liang atanapi proyek campuran-majelis. Naon waé anu anjeun pikahoyong, urang tiasa lakukeun!
    Kami bakal tetep kontak sareng anjeun terus-terusan ti mimiti proyek dugi ka garis finish sareng ngajagi anjeun dina loop ti pabrik ka perakitan. Ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahémat artos sareng setrés kalayan biaya PCB langkung handap, nyingkat waktos ngantosan sareng nyayogikeun produk anu langkung saé. Kami hoyong ngahémat waktos sareng énergi anjeun sahingga anjeun tiasa pokus kana desain PCB anjeun - tong hariwang perkawis prosés prosés manufaktur.

    PCBFuture mangrupikeun panyadia solusi PCB ngarah. Kami tiasa nyumponan sarat PCB anjeun ti bagian pengadaan ka perakitan éléktronik. Kami bakal ngabantosan anjeun ku unggal léngkah sareng nyayogikeun anjeun kaahlian anu komprehensif sareng jaminan kualitas.

     

    Urang tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu:

    Majelis PCB Turnkey

    Majelis PCB volume handap

    Majelis PCB pertengahan volume

     

    File sareng dokumén naon anu anjeun nyungkeun pesenan PCBA kuring?

    Kami peryogi file Gerber, data Centroid sareng BOM pikeun pesenan PCBA anjeun. Sakumaha anjeun parantos mesen PCB ka kami, kanyataanna, upami file PCB Gerber anjeun kalebet percetakan layar, tilas tambaga sareng lapisan témpél solder, anjeun saleresna kedah ngirim anu terakhir. Upami file PCB Gerber anjeun kaleungitan salah sahiji tina tilu lapisan anu parantos disebatkeun di luhur, punten kirimkeun deui, sabab ieu mangrupikeun pamundut minimum pikeun PCBA. Kanggo hasil anu pangsaéna, punten ogé kirimkeun kami gambar majelis, pitunjuk sareng poto ka kami pikeun nyegah panempatan bagian anu samar-samar bahkan salah, sanaos kaseueuran assembler henteu peryogi ieu.

     

    Kumaha kuring kedah bagian kit upami kuring ngirimkeun sababaraha pesenan?

    Sababaraha kit tiasa dikirim dina hiji bungkus, tapi unggal bungkus kedah ditandaan ku unggal nomer urutan
    Bagéan anu dianggo dina sababaraha padamelan kedah ditandaan ku stiker pikeun nyatet yén aranjeunna dibagi
    Pastikeun nyayogikeun 5% bagian tambahan kanggo tiap vérsi masing-masing
    Kanggo inpormasi lengkep, tingali pituduh kami anu pas pikeun bagian babawaan.

     

    Kami gaduh PCB R&D propésional, desain, tim produksi, kalayan tim rékayasa anu kuat, pangalaman anu euyeub, dalit sareng pamrosésan proyék sareng desain impedansi, sareng khusus pikeun anjeun kamungkinan rencana desain. Kalayan kakuatan padet, kualitas stabil sareng pangiriman gancang, éta sacara lega diakuan ku konsumén.

    Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungi sales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali