Kartu Sirkuit Asyur

Pedaran pondok:

PCBFuture nawiskeun palanggan kami kalayan layanan perakitan PCB Turnkey anu dipercaya anu ngahontal hasil kualitas anu saé kalayan harga kalapa. Jasa perakitan PCB Turnkey kaasup PCB fabricate, Komponén sumber, PCB rakitan sareng Nguji. Salaku perusahaan majelis dewan sirkuit cetak terkemuka, PCBFuture fokus kana permukaan permukaan sareng ngalangkungan rakitan liang, sadaya sistem sareng mesin kami ngonpigurasi pikeun minuhan desain, spésifikasi sareng volume jasa perakitan éléktronika anjeun.


  • Palapis logam: ENIG
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 6 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Normal TG FR-4
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: ENIG Cara Produksi: SMT + Lapisan: 6 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Normal TG FR-4 Sertifikasi: ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jinis Solder: Gratis-Lead (Patuh RoHS) Jasa Setop: PCB + Komponén + Majelis Nguji: 100% AOI / X-ray / Visual Test
    Dukungan Tehnologi: DFM Gratis Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Téhnologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: Biaya Pabrik PCB, Prosés Majelis PCB, Penduduk PCB, Pabrikan Majelis PCB, perakitan PCB / Biaya uji coba, biaya komponén, Perusahaan Majelis Déwan Sirkuit Dicitak.

     

    PCBFuture nawiskeun palanggan kami kalayan layanan perakitan PCB Turnkey anu dipercaya anu ngahontal hasil kualitas anu saé kalayan harga kalapa. Jasa perakitan PCB Turnkey kaasup PCB fabricate, Komponén sumber, PCB rakitan sareng Nguji. Salaku perusahaan majelis dewan sirkuit cetak terkemuka, PCBFuture fokus kana permukaan permukaan sareng ngalangkungan rakitan liang, sadaya sistem sareng mesin kami ngonpigurasi pikeun minuhan desain, spésifikasi sareng volume jasa perakitan éléktronika anjeun.

     

    Naha milih?

    Jasa perakitan PCB prototipe gancang

    PCBFuture tiasa ngabantosan anjeun ngadamel produk anjeun lebet pasar langkung gancang tibatan pesaing anjeun, sareng ogé tiasa ngirangan biaya. Dunya damel langkung gancang sareng sateuacana. Sacara umum, perusahaan anu asup ka pasar mimiti kéngingkeun pangsaéna pangageungna. Di PCBFuture, kami hoyong ngiringan sareng anjeun sareng nawiskeun kalayan pembuatan prototipe PCB gancang sareng jasa majelis dewan éléktronik.  

    Expengalaman pagawé

    Kami parantos khusus nugaskeun insinyur pikeun tiap proyek sareng tiasa nawiskeun sareng pilihan perakitan anu fleksibel pikeun konsumén kami. Tim rékayasa kami propésional sareng cukup dipercaya pikeun ngalaksanakeun DFM, rékayasa, produksi sareng uji coba.

    Waktos pangiriman

    Anjeun tiasa nampi prototipe PCB sareng PCBA panggancangna dina saminggu atanapi dinten. Umumna, waktos pangiriman kami 3 minggu, tapi henteu bulan. padamelan urang bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun prototipe rakitan PCB anjeun teras ngalaksanakeun tés anu langkung gancang, anu hartosna anjeun tiasa ngajual produk éléktronik anjeun langkung gancang.

     

    Urang tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu:

    Manufaktur PCB

    Komponén sumberna

    Ngalangkungan PCB liang

    Prototipe PCB prototipe

    Majelis PCB Turnaround Gancang

    Majelis PCB Turnkey

     

    Naon ari urang Majelis PCB Prototipe palayanan?

    PCBFuture ahli kana jasa perakitan kabel dicetak. Kalayan bantuan teknisi soldering profesional kami, SMT nanganan Insinyur sareng ahli sumber komponén, urang tiasa nyayogikeun perakitan PCB béaya rendah, prosés perakitan anu fleksibel kalayan sareng layanan panto-ka-panto gancang.

     

    PCBFuture mumpuni pikeun ngatur prosés PCB turnkey lengkep, anu kalebet sumber pikeun sadaya komponén (PCB sareng bagian), perakitan PCB, kontrol kualitas, uji fungsional sareng pangiriman. Upami anjeun peryogi cutatan anu ngadesek, anjeun tiasa nyungkeun petik 24 jam. Kirim email kasales@pcbfuture.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali