Déwan Controller Déwan Sirkuit dicitak

Pedaran pondok:

PCBFuture tanggung jawab pikeun majelis PCB sadayana tina pabrik PCB, pangadaan komponen, majelis SMT, ngalangkungan rakitan liang, uji coba sareng pangiriman. Salaku produsén majelis éléktronik ngarah nyayogikeun jasa majelis PCB volume, kami mastikeun yén produk anjeun leres-leres gratis sareng murah biaya.


  • Palapis logam: GEUS timbel gratis
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 8 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Tinggi Tg FR-4
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: HASL kalungguhan gratis Cara Produksi: SMT + Lapisan: 8 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Tinggi Tg FR-4 Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jenis Solder: Bébas-Kalungguhan Jasa Satu-Stop: Manufaktur PCB + Komponén + Majelis Nguji: 100% AOI / X-ray / Visual Test
    Dukungan Tehnologi: Gratis DFM (Desain Pikeun Manufaktur) Cék Jinis Majelis: SMT, THD, DIP Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: Penduduk PCB, Pabrikan Majelis PCB, Majelis PCB Murah, Layanan Majelis PCB, Prosés Majelis PCB

     

    PCBFuture tanggung jawab pikeun majelis PCB sadayana tina pabrik PCB, pangadaan komponen, majelis SMT, ngalangkungan rakitan liang, uji coba sareng pangiriman. Salaku produsén majelis éléktronik ngarah nyayogikeun jasa majelis PCB volume, kami mastikeun yén produk anjeun leres-leres gratis sareng murah biaya.

     

    Naha milih urang?

    1. Kami tiasa ngahasilkeun giliran gancang pikeun nyayogikeun pangiriman 24-jam pikeun PCB dua sisi, 48-jam pikeun 4 dugi ka 8 lapisan sareng 120-jam pikeun 10 lapisan atanapi PCB anu langkung luhur. Kami bakal ngahémat waktos atanapi biaya anjeun pikeun anjeun pikeun ngirangan sareng mendakan tanggung jawab sababaraha pemasok kalebetkeun.

    2. Kami gaduh kontrol biaya kanggo unggal prosés dina raraga nyayogikeun nasabah PCB sareng PCB perakitan murah.

    3. PCB kualitas luhur kami asalna tina bahan baku anu kami pilih, alat-alat canggih anu kami anggo, kontrol prosés anu kami turutan, manajemén anu mumpuni nuturkeun sareng sadaya ahli kami anu ngagaduhan.

    4. Kami nyayogikeun jasa PCB turnaround gancang sareng réspon gancang kana pamundut PCB. Pikeun prototipe PCB dua sisi, urang ngadukung jasa gancang 24 jam.

     

    Urang tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu:

    Jasa PCB turnaround gancang

    Réspon gancang pikeun pamundut PCB

    24 jam jasa gancang

    Rakitan PCB béaya rendah

    Majelis PCB Turnkey

     

    Mangpaat pikeun Majelis PCB Volume kami:

    • Sadaya PCB bulistir mangrupikeun tés 100% (E-test, Tés Solderability, FQC sareng sajabana).

    • Sababaraha jalur perakitan kanggo nyumponan sarat konsumén anu paling nuntut.

    • Nawiskeun jasa perakitan PCB prototipe pikeun uji sateuacan produksi masal.

    • Ngamimitian produksi masal atanapi nyayogikeun produksi protés PCB prototipe kadua saatos palanggan lulus sadaya tés. 

    • pamariksaan AOI sareng pamariksaan visual nalika dirakit PCB.

    • Ngagunakeun inspeksi sinar-X tina BGA sareng bungkusan kompléks anu sanés.

    • Upami dipendakan aya masalah perakitan, insinyur kami anu berpengalaman tiasa ngabéréskeun éta sateuacan dikirim.

    • Kami gaduh tim anu berpengalaman pikeun méréskeun sadaya masalah perakitan sareng ngirim PCB anu dieusian kualitas pikeun anjeun dina waktosna.

     

    Jumlah PCB Pesenan

    Kami henteu nangtoskeun jumlah pesenan PCB. Anjeun tiasa sacara gancang ngaktipkeun Prototype PCB. Henteu janten masalah naha kuantitasna ngan ukur sapotong. Kami nyayogikeun angkatan alit sareng sedeng sareng pesenan ageung.

    Henteu ngan ukur urang teu ngagaduhan sarat sareng watesan dina jumlah, tapi teu paduli sabaraha pesenanna, kami nyayogikeun jasa manufaktur PCB anu murah sareng produksi gancang sareng jasa perakitan sapertos sateuacan.

    Kusabab kapasitas produksi, biaya tenaga kerja, biaya pengadaan suku cadang sareng faktor sanésna, kami henteu nyarankeun anjeun gancang-kumpul PCB di tempat sanés. PCBFuture ngagaduhan kaunggulan unik tina harga murah, téknologi produksi anu luhung, sareng pangiriman tepat waktu.

     

    Tujuanana PCBFuture anu lumangsung nyaéta ngabantosan konsumén urang dina ngahasilkeun produk kualitas luhur kalayan kaunggulan anu paling kompetitif di industri na. Punten kontaksales@pcbfuture.com pikeun proyek salajengna anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali