Majelis Ems Pcb

Pedaran pondok:

Dina PCBFuture, kami nyandak léngkah intrinsik pikeun mastikeun yén kualitas padamelan urang cocog sareng ngaleuwihan ekspektasi konsumén kami. Tim kami nganggo anu pang anyarna dina téknologi PCB sareng alat-alat pikeun nyumponan paménta kualitas. Kami dédikasi pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas parantos ngabantosan kami kéngingkeun kapercayaan sareng hormat konsumén kami.


  • Palapis logam: GEUS timbel gratis
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 14 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Tinggi Tg FR-4
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: HASL - Gratis Gratis Cara Produksi: SMT + Lapisan: 14 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Tinggi Tg FR-4 Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jinis Solder: Gratis-Lead (Patuh RoHS) Jasa Satu-Stop: Komponén, produksi PCB, Majelis PCB Nguji: 100% AOI / X-ray / Visual Test
    Dukungan Tehnologi: Gratis DFM (Desain Pikeun Manufaktur) Cék Jinis Majelis: Campuran Téhnologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: EMS PCB Assembly, PCB Assembly Service, Proses PCB Assembly, PCB Populasi, Pabrikan Majelis PCB, Biaya Majelis PCB, Majelis PCB Murah,

     

    Dina PCBFuture, kami nyandak léngkah intrinsik pikeun mastikeun yén kualitas padamelan urang cocog sareng ngaleuwihan ekspektasi konsumén kami. Tim kami nganggo anu pang anyarna dina téknologi PCB sareng alat-alat pikeun nyumponan paménta kualitas. Kami dédikasi pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas parantos ngabantosan kami kéngingkeun kapercayaan sareng hormat konsumén kami.

    Tina pabrikan PCB standar sareng custom kana solusi PCB turnkey, PCBFuture parantos ngabuktikeun dirina salaku jasa mandeg pikeun sagala hal PCB.

     

    Naha nganggo jasa perakitan PCB kami?
    Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk berkualitas tinggi luar biasa ku harga anu kalapa kalapa. Kami parantos nyaluyukeun bisnis sareng tim mitra strategis pikeun nyumponan kabutuhan anu teras-terasan di palanggan.
    Tina nyayogikeun papan sirkuit dugi ka réngsé peralatan éléktronik, urang gaduh tim anu propésional. Kusabab pangalaman awét urang, urang tiasa nawiskeun anu optimal kana kualitas, reliabilitas pangiriman, sareng kamungkinan ékonomi.

    Kami bakal nganteurkeun produk anjeun langkung gancang tibatan pabrik PCB sanés anu aya di pasar.

     

    Urang tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu:

    Manufaktur PCB

    Optimum dina kualitas

    Réliabilitas pangiriman

    Jasa hiji-warung

    Komponén sumberna

    Rakitan PCB

     

    Sabaraha lami waktos pangiriman saatos para nasabah mesen papan PCBA?

    Waktos pangiriman PCBA caket pisan hubunganana sareng pra operasi. Palanggan kedah nyayogikeun barang-barang ieu heula. Barangna tiasa dikintunkeun dina waktos 3 dinten saatos sadayana bahan réngsé. Upami aya pamrosésan DIP, butuh 5-7 dinten pikeun nganteurkeun. Upami aya paréntah anu ngadesek, urang tiasa ngawartosan sateuacanna sareng urang tiasa ngadamel pangaturan anu sanés.

    Inpormasi anu kedah disiapkeun pikeun ngolah PCBA:

    1. BOM produksi standar

    2. file PCB;

    3. Ngalangkungan file;

    4. file Jigsaw Gerber;

    5. Posisi koordinat file;

    6. Daptar campuran bahan SMT payun sareng tukang, bahan DIP sareng daptar.

     

    Kami Kirimkeun rakitan papan sirkuit kualitas luhur dina waktos sareng anggaran, didukung ku layanan palanggan anu saé sareng perbaikan sareng omongan pulitik pikeun méré kualitas anu hadé. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungisales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali