Majelis Déwan Sirkuit Kacepetan FPGA

Pedaran pondok:

PCBFuture mangrupikeun pabrik PCB sareng Perusahaan PCB Assembly. Kalayan langkung ti 20 taun kaunggulan anu luar biasa, bakat kelas dunya sareng terobosan inovatif, PCBFuture parantos jauh janten salah sahiji désainer PCB anu ngarah di Cina sareng produsen ayeuna. Fokus kami kana sistem anu saé kualitas sareng ékonomis digabungkeun sareng konsistensi anu teu aya tandingan parantos ngajantenkeun kami perusahaan pilihan di sapanjang Tiongkok.


  • Palapis logam: Nikel éléktrolit / Emas Gancang sareng Emas Pamilih
  • Mode Produksi: SMT +
  • Lapisan: 12 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: FR-4 + RO4003C
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Dasar:

    Palapis Logam: Éléktrolit Nikel / Emas Gancang sareng Emas Pilihan Cara Produksi: SMT + Lapisan: 12 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: FR-4 + RO4003C Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Henteu MOQ
    Jinis Solder: Gratis-Lead (Patuh RoHS) Jasa Satu-Stop: Manufaktur PCB Sareng Turnkey PCB majelis Nguji: 100% AOI / X-ray / Visual Test
    Dukungan Tehnologi: Gratis DFM (Desain Pikeun Manufaktur) Cék Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Téhnologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB jeung PCBA Quick Tguci PCB Asindangan

    Kata kunci: Majelis PCB, Pabrik PCB, Penduduk PCB, Pabrikan Majelis PCB, Biaya Majelis PCB, Majelis PCB Murah, Perusahaan Déwan Déwan Sirkuit anu dicitak

     

    PCBFuture mangrupikeun pabrik PCB sareng Perusahaan PCB Assembly. Kalayan langkung ti 20 taun kaunggulan anu luar biasa, bakat kelas dunya sareng terobosan inovatif, PCBFuture parantos jauh janten salah sahiji désainer PCB anu ngarah di Cina sareng produsen ayeuna. Fokus kami kana sistem anu saé kualitas sareng ékonomis digabungkeun sareng konsistensi anu teu aya tandingan parantos ngajantenkeun kami perusahaan pilihan di sapanjang Tiongkok.

     

    Naha milih PCBFuture?

    1. Kakuatan jaminan

    Lokakarya SMT: kami ngimpor mesin panempatan sareng sababaraha alat pamariksaan optik, anu tiasa ngahasilkeun 4 juta poin per dinten. Unggal prosés dilengkepan ku tanaga QC pikeun ngajaga kualitas produk.

    Garis produksi DIP: Aya dua mesin solder gelombang. Pagawe na ahli dina las sagala rupa bahan plug-in.

     

    2. jaminan kualitas, kinerja ongkos tinggi

    Alat-alat anu luhur tiasa nempelkeun bagian-bagian anu bentukna presisi, BGA, QFN, 0201 bahan. Éta ogé tiasa dianggo salaku modél pamasangan manual sareng panempatan bahan-bahan massal. Boh sampel boh kumpulan gedé boh leutik bisa dihasilkeun.

     

    3. Pangalaman anu euyeub dina SMT sareng soldering produk éléktronik, pangiriman stabil

    Nyayogikeun akumulasi jasa pikeun rébuan perusahaan éléktronika, ngalibetkeun jasa pangolahan chip SMT pikeun sababaraha jinis peralatan otomotif sareng motherboard kontrol industri. Produkna diékspor ka Éropa sareng Amérika Serikat Sering, sareng kualitasna tiasa dipastikeun ku palanggan énggal sareng lami.

    Bahanna bakal dikirimkeun dina waktos dina waktos 3-5 dinten saatos parantosan normal, atanapi éta tiasa dikirimkeun dina dinten anu sami.

     

    4. Kamampuh pangropéa anu kuat sareng layanan purna jual anu sampurna

    Insinyur pangropéa gaduh pangalaman anu euyeub sareng tiasa ngalereskeun produk anu rusak disababkeun ku sababaraha rupa perbaikan las, sareng urang tiasa mastikeun tingkat sambungan unggal papan sirkuit.

    Palayanan pelanggan bakal ngaréspon iraha waé dina waktos 24 jam sareng ngabéréskeun urutan anjeun gancang-gancang.

     

    Prosés produksi PCBA:

    1. Ngolah patch SMT
    2. DIP plug-in ngolah
    3. Nguji PCBA
    4. Rakitan produk réngsé

     

    Kaunggulan dewan pengendalian industri PCBA bahan pengecoran PCBFuture:

    1. Biaya mésér Rendah. Kami gaduh tanaga pengadaan profesional anu ahli dina bahan éléktronik sareng ngagaduhan kerjasama jangka panjang kalayan saluran pengadaan anu berkualitas sareng dipercaya. Dasarna ngahontal biaya nol bahan MOQ.
    2. Ngurangan biaya tenaga kerja, kami dilengkepan mésér éléktronik, insinyur éléktronik, bahan éléktronik sareng bagian IQC, para nasabah henteu kedah ngonpigurasi.
    3. Dina raraga ngirangan biaya materil, kami dilengkepan ku sababaraha rupa alat pamariksaan éléktronik, para nasabah henteu kedah ngonpigurasi.
    4. Ngurangan pisan biaya komunikasi, konsumén henteu kedah dok sababaraha panyadia bahan baku, kami bakal ngabantosan aranjeunna ngalengkepan jasa.
    5. Tanggung jawab Anu Jelas. Upami aya masalah kualitas, pelanggan henteu kedah nangtoskeun naha éta masalah bahan baku atanapi masalah prosés manufaktur. Kami tanggung jawab pinuh.

     

    PCBFuture mangrupikeun pabrik PCBA OEM anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan manufaktur PCB propésional, mésér bahan, PCBA sa-stop produksi gancang sareng jasa kualitas luhur anu sanés sareng konsumén. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi naroskeun, kersa ngahubungisales@pcbfuture.com , urang bakal ngawalon anjeun ASAP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali